Fanovi zabrinuti za psihičko stanje Britni Spirs, ona im odgovorila video porukom…

0
225
Oglasi
Britni Spirs/Photo: instagram@britneyspears
Britni Spirs/Photo: instagram@britneyspears

Pevačica Britni Spirs je posle brojnih nagađanja o njenom lošem psihičkom stanju, organizovanja pokreta #FreeBritney i dokumentarca o njenoj karijeri, u videu na Instagramu odgovorila fanovima da je dobro i da nema razloga za zabrinutost.

Od objavljivanja dokumentarnog filma “Framing Britney Spears” i ponovnog oživljavanja pokreta #FreeBritney, obožavaoci su sve više počeli da iskazuju zabrinutost za zdravlje pop zvezde. Međutim, Britni uverava sve da nemaju razloga za brigu pa je u videu koji je objavila na instagramu odgovorila  na najčešće postavljana pitanja fanova.

Britni Spirs se prvi put oglasila povodom dokumentarca o sebi: Celog života me osuđuju i vređaju, a ja samo – neću da budem savršena

Nakon odgovora na pitanja o plesu i značenju objave crvenog frižidera na svom profilu, pevačica je na pitanje da li je dobro kazala: “Da, potpuno sam dobro”, i dodala, “Izuzetno sam srećna, imam prelep dom i prelepu decu”.

Takođe je objasnila zašto se u poslednje vrijeme ne bavi muzikom i snimanjem novih pesama, rekavši da “trenutno pravi pauzu jer uživa sama sa sobom”.

Prošlog meseca Britni Spirs je prekinula ćutnju o dokumentarnom filmu “Framing Britney Spears” i otkrila da joj je “bilo neprijatno” zbog količine pažnje koji je izazvao, kao i da je nedeljama plakala posle njegove objave.

Takođe, objasnila je kako nije gledala dokumentarac, ali da su isečci koje je pogledala bili dovoljni da joj bude neprijatno i da se oseća postiđeno zbog načina na koji su je prikazali.

HL/Izvor: klix.ba

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime