Fanovi benda The Smiths zbunjeni novim filmskim trejlerom… “Koji je ovo k…”

0
269
Oglasi
The Shoplifters of the World/printscreen
The Shoplifters of the World/printscreen

Najava za novi film zasnovan na muzici The Smithsa izazvao je priličnu zabubu kod obožavalaca benda.

“The Shoplifters of the World” fokusiran je na ekipu prijatelja koji su veliki fanovi mančesterske grupe – a kad se bend raspao 1987. godine, jedan od likova upao je u radio stanicu i tražio da puštaju pesme Smithsa.

Kako preživeti kad znaš da je s bendom gotovo… Snima se biografski film o grupi The Smiths

Najava filma tokom vikenda postala je viralna posle objavljivanja u SAD, a mnogi obožavaoci grupe reagovali su burno.

– Čini se da je neko pomislio da je radnju filma Alana Partridža spoji sa muzikom The Smiths dobra ideja – našalio se jedan, a drugi pitao: “Koji je ovo k…, jbt [?]”.

Oglasio se i filmski kritičar Mark Kermode, koji je napisao: “Pa, reći ću ovo: “Shoplifters of the World” TAČNO je film koji Morrissey zaslužuje”.

 

 

U filmu “Shoplifters of the World” glume Džo Manđanijelo, Elar Koltrejn, Helena Haouard i Elena Kampouris, a scenario i režiju radio je Stiven Kijak. Film sadrži 20 pesama iz kataloga benda.

U međuvremenu, producent Stiven Strit – koji je blisko sarađivao s The Smiths i producirao Morisijev debitantski solo studijski album “Viva Hate” – nedavno je za NME rekao da će razmisliti o ponovnoj saradnji s frontmenom kultnog benda.

– Dobro je dokumentirano da je poslednjih godina govorio neke sumnjive stvari, ali zbog naše dugogodišnje ranije veze – Smithsi su mi dali prvu veliku pauzu – osećam određenu odanost prema njemu,  pa ako bi me pitao, bio bih zainteresovan.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime