Exit ovog leta na tri kontinenta… Posle Srbije i Amerike, stiže u Bugarsku i Kinu

0
202
Oglasi
Exit 2019/ Photo: AleX
Exit 2019/ Photo: AleX

Posle najave premijernog dolaska u američki klub Space Majami, Exit se u dva različita formata širi na još dve zemlje, povećavajući time svoju prisutnost na čak tri kontinenta – Evropi, Americi i Aziji.

Exit 2019/ Photo: AleX
Exit 2019/ Photo: AleX

U multimilionskom kineskom gradu Changsha, Exit je ostvario franšiznu saradnju s klubom koji će se zvati EXIT Effinity, i u kojem će u narednih godinu dana biti realizovani brojni programi.

Changsha je među prvim istorijski i kulturno poznatim kineskim gradovima koji su odabrali otvaranje prema svetu, a u njemu živi čak osam miliona ljudi. Exitova ideja se ovde ne završava – u planu je i pokretanje festivala u Kini.

Posle Crne Gore, Hrvatske, Rumunije i Gruzije i Bugarska postaje dom novog Exitovog festivala. Bugarska je poznata kao zemlja iz koje od samog početaka na EXIT dolazi ogroman broj vernih fanova.

Od ove godine plaža Perla će postati mesto održavanja trodnevnog festivala Sunland (od 29. do 31. jula), dok će prvi izvođači biti objavljeni uskoro.

Sunland se time pridružuje velikoj Exitovoj festivalskoj porodici, u kojoj su Sea Dance u Crnoj Gori, Sea Star u Hrvatskoj, No Sleep u Srbiji, Revolution u Rumuniji i F84 u Bosni i Hercegovini.

Početak jedne sjajne saradnje… Exit Festival Satori #SpiceMiami

Posted by Headliner.rs on Wednesday, 2 June 2021


U Americi Exit je započeo saradnju i s jednim od vodećih svetskih klubova, epicentrom elektronske muzike – klubom Space u Majamiju.

Na velikom događaju u samom centru floridske metropole 20. juna će da nastupi umetnik holandsko-srpskog porekla Satori.

Space Majami je višestruki osvajač titule najboljeg američkog kluba, pri čemu se posebno ističe priznanje osvojeno 2019. u okviru International Dance Music Awardsa.

Ove sjajne vesti stižu u godini kada Exit na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8. do 11. jula slavi dve decenije postojanja uz nastupe svetskih i regionalnih zvezda, kao što su Sabaton, Laibach, Thundermother, Dejvid Geta, DJ Snake, Nina Kravc, Tyga, Solomun, Ameli Lens, Maceo Pleks, DJ Topic, Robin Šulc, Asaf Avidan, Satori, Hot Since 82, Meduza, Pol van Dajk, Nemesis, Goblini, Šajzerbiterlemon, E-play, Massimo, Dram, Buč Kesidi i mnogi drugi.

Vodeći srpski muzički festivali nedavno su predstavili protokol, kreiran u skladu s poslednjim naučnim istraživanjima širom Evrope, koja potvrđuju da je, uz određena ograničenja ulaska na događaje, rizik od širenja zaraze gotovo zanemarljiv.

Protokol, o kojem se Krizni štab pozitivno izjasnio, predviđa da će na festivale moći da uđu oni koji su vakcinisani, imaju potvrdu da su preležali Covid-19, koji poseduju negativan PCR ili antigenski test, čime će ova okupljanja biti jedna od najbezbednijih.

Predstavljena kampanja za vakcinaciju mladih… #imanekoboljuideju #ujedinjenifestivalisrbije Exit Festival Arsenal FEST Belgrade Beer Fest Lovefest Nisville Jazz Festival

Posted by Headliner.rs on Friday, 21 May 2021


Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvode Exit, Lovefest, Beerfest, Arsenal i Nišville pokrenuli su posle toga i nacionalnu kampanju za vakcinaciju mladih, zahvaljujući kojoj se sam proces ubrzao, pa je do željenog cilja ostalo da se vakciniše manje od jedan posto građana.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime