Exit, četvrti dan… “Groznica subotnje večeri” protekla u znaku Džejsona Derula

0
219
Oglasi

Završen je i četvrti dan Exit festivala, a gotovo je nemoguće odrediti na kojoj je od brojnih festivalskih bina protekle noći bilo veselije.

Džejson Durelo/ Photo: Exit
Džejson Derulo/ Photo: Exit

Jedan od najvećih hitmejkera današnjice Džejson Derulo nastupom na najvećoj bini Exit festivala potpuno je opravdao ulogu glavne zvezde treće festivalske večeri.

Derulo je izašao na Main stage pola sata posle ponoći i hiljadama posetilaca priredio jednočasovni muzičko-scenski performans.

Džejson Durelo/ Photo: Exit
Džejson Derulo/ Photo: Exit

Ludnica na glavnoj bini počela je već uz prve taktove pesme “Wiggle”, a zatim su nastavile da se nižu i druge “zarazne” numere poput “Watcha Say”, “Swalla”, “Talk Dirty”, “Don”t wanna go home”…

Zaslugu što je već čuvena Exit energija u potpunosti obuzela celu Petrovaradinsku tvrđavu, prelivajući se preko njenih zidina i na ceo Novi Sad pored Džejsona Derula imaju i njegovi predhonici na Mejn stejdžu – australijski elektronski trio Rüfüs, koji je dobrano razdrmao brojne fanove, Edo Majka i domaći Sputnjik.

Robin Šulc/ Photo: Exit
Robin Šulc/ Photo: Exit

Sjajna atmosfera vladala je i oko Dance Arene, a najzaslužniji za pravi elekto-mužički hepening bio je Robin Šulc, ali ništa manje atraktivan nije bio ni nastup francuskog DJ Kungsa, dok se Nemanja Stamenković – Stamen svojski potrudio da fanovi na početku žurke brzo dostignu “radnu temperaturu”.

Nastup Zvonka Bogdana na Addiko Fusion bini Exita za mnoge je bio iznenađenje, ali se ispostavilo i pravi pogodak organizatora, jer je upravo Bogdan svojim poznatim pop-folk hitovima sa mirisom ravnice najavio dobru “domaću” žurku u kojoj su učestvovali i Zabranjeno pušenje i Kralj Čačka.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime