Evolucija objavila akustičnu “LIVE Together At Home 2020” verziju svoje pesme “Velvet Cage”

0
232
Oglasi
Evolucija/Photo: Promo
Evolucija/Photo: Promo

Švajcarsko-srpski gotik metalci Evolucija objavili su akustičnu “LIVE Together At Home 2020” verziju svoje pesme “Velvet Cage”.

Bend Evolucija osnovao je još 2007. u Švajcarskoj Dragiša Marinjes. Iste godine objavljen je debitantski album “Baklja slobode” na Tioli Records. Za nemački film “Die Templerherren” Dragiša je komponovao oficijalni soundtrack “Pale Rider”. Godine 2012. zajedno sa švajcarskom frontwomen Ilanom vratio se u Srbiju, gde je drugi album benda “Igra počinje” objavljen 2016. godine, ponovno na Tioli Records.

Prvi album na engleskom, “Hunt”, objavili su 30. marta 2018. za Pure Steel Records. Nemački magazin Cute & Dangerous nagradio je bend Inncoent nagradom za “album godine”.

Iza sebe imaju izuzetno uspešnu koncertnu kalijeru, nedavno su svirali sa Doro, Chilkdren of Bodom, TYR… a nastupali su i na Montreux Jazz Festivalu (CH), Karnevalu i Vrnjačkoj Banji (SRB), Beer Festu (SRB), BARF-u (SRB) i festivalu Swiss Metal Attack Z7 Prattlen (CH). Bend trenutno radi na novom albumu, a više informacija će, obećavaju,  otkriti uskoro.

U međuvremenu, tu je akustična verzija “Velvet Cage”:

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime