Eto njih, eto nas, da vidimo ko se više promenio… Konačno objavljen datum premijere i tizer za “Friends: The Reunion”

0
269
Oglasi
Friends/Photo; promo
Friends/Photo; promo

Dugo odlagani specijalni sastanak prijatelja na HBO Maxu konačno stiže pred publiku, a streaming servis je najavio i službeni datum premijere.

“Friends: The Reunion” premijeru će imati na HBO Maxu 27. maja, a predstavljena je i prva najava.

Kortni Koks o kultnoj špici “Prijatelja”:  Možda izgleda zabavno, ali uopšte nije bilo…

Specijal će se emitovati tačno godinu dana od prvobitnog plana nakon što je nekoliko puta prolongiran zbog prekida produkcije tokom pandemije. Trebalo je da bude kompletno snimljen u februaru 2020, ali je snimanje tek počelo u aprilu.

U njemu će se naći zvezde serije Dženifer Eniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblan, Metju Peri i Dejvid Švimer, a izvori navode da će svako od njih dobiti najmanje 2.5 miliona dolara za učestvovanje u projektu.

Takođe će se pojaviti i gostujuće zvezde poput Dejvida Bekama , Džastina Bibera, BTS-a, Džejmsa Kordena, Sindi Kraford i mnogih drugih.

Šta sve neće da smisle… Lego najavio “Friends” set

Ben Vinston režirao je specijalne epizode zajedno sa izvršnim producentima Kevinom Brajtom, Martom Kaufman i Dejvidom Krejnom.

Svih 10 sezona “Prijatelja” je 2020. godine “napustilo” Netflix i pridružilo se HBO Maxu u ugovoru za koji se priča da je WarnerMedia koštao više od 400 miliona dolara za prava na originalnu seriju.

Pogledajte tizer za “Friends: The Reunion”:

HL/Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime