Epilog predstavlja – “Obraz”… Stigao drugi album hard rokera iz Kragujevca

0
775
Epilog
Epilog/ Rock Star Fest 2022/Photo: AleX
Oglasi

Grupa Epilog promovisaće svoj drugi album “Obraz”, 19. oktobra u beogradskom klubu Kuglaš.

Grupa Epilog je hard rock sastav iz Kragujevca koji je stvorio drugačiji muzički pečat na domaćoj sceni. Spoj muzičkog iskustva članova grupe i autorski rad, rezultiraju u dugogodišnju prisutnost u domaćoj muzici.

Gitarista i kompozitor, Dragan Urošević Uroš, poznat po svom ranijem radu u grupi Osvajači, donosi iskustvo i autentičnost u stvaralački proces grupe Epilog.

Da podsetimo, Osvajači su poznat rock bend iz Srbije, osnovan 1990. godine. Ova grupa je stekla popularnost na domaćoj sceni tokom devedesetih godina. Njen muzički stil karakteriše spoj rocka, hard rocka i heavy metala.

Kad Epilog glasno kaže “Neću”

Tokom godina, sastav se menjao, ali je grupa dobila naklonost publike svojim nastupima uživo, i pesmama koje se i danas slušaju. Kao značajan kompozitor i autor u bendu, Uroš doprinosi stvaranju prepoznatljivog zvuka i ostavlja značajan trag u domaćoj rock muzici. Njegova muzika i dalje ostaje popularna među ljubiteljima rocka u Srbiji i širem regionu.

Epilog promocija

Neprolazne pesme i hitovi kao što su “Maska”, “Gde Da Pobegnem”, “Krv i Led”, “S Kim čekaš Dan”, “Pronađi me”, “Minut Ćutanja”, su samo neki od naslova koje potpisuje kao autor.

Epilog je nastavak priče koju je Uroš započeo davnih 90-tih. Debi album, “Nova Tempore”, snimljen je za T.I.O.L.I. Records, i ovaj album je označio Epilog kao neizostavni deo domaće muzikčke scene.

Niko nije srećan u prokletom Makondu… Pogledajte novi spot kragujevačkog benda Epilog

Novo poglavlje započeto je novim i drugim studijskim albumom pod nazivom “Obraz”, u izdanju SkyMusic Entertainment/SE. Saradnja sa ovom produkcijiskom kućom donosi novi zvuk i perspektivu u radu benda. SkyMusic Entertainment/SE prepoznaje potencijal Epiloga i pruža platformu za istraživanje nove audio i video vizije.

Album “Obraz” je odgovor publici koja preferira tvrđi zvuk i tematiku o svakodnevici koja nas okružuje.

Aktuelni članovi grupe Epilog su: Nenad Jovanović (vokal), Dragan Urošević (gitara), Darko Spasić (gitara), Nenad Vukelić (bas Gitara) i Nikola Baošić (bubnjevi).

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime