Elemental zakazao druženje sa beogradskom publikom 22. oktobra u MTS dvorani

0
357
Oglasi
Elemental/ Photo: Kristijan Smok

Ljubimci beogradske publike, zagrebački sastav Elemental, nastupiće prvi put u  MTS dvorani. To će ujedno biti njihov do sada najveći solistički koncert u prestonici.

Elemental (do sada su objavili osam studijskih albuma) sevna regionalnoj sceni istakao nedvosmislenim tekstovima koji su podvučeni energičnim instrumentalnim podlogama.

– Muzika ne može da promijeni svijet, ali nadam se da može da podstakne i osvijesti ljude. Ne sjećam kada smo toliko žudili za svirkama kao sada! Tako da obećavam odličan koncert, žedni smo publike, a mislim i ona nas – izjavila je Remi povodom predstojećeg koncerta.

Elemental/ Photo: Ivan Sejić

Remi, Shot, Vida, Erol, Koni, Džon i Zane uvek daju sve od sebe na bini i svakim novim koncertom stalno uvećavaju armiju svojih poklonika, dokazujući da magija živog nastupa čini osnov dugovečnosti svakog velikog sastava.

Zato im je uvek bio bitan odnos sa publikom kroz energične koncertne nastupe. Elemental nikada nije bio sastav koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom, a to će sigurno prepoznati i beogradska publika u 22. oktobra u MTS dvorani.

Ulaznice za koncert Elementala poklonici njihovog zvuka mogu kupiti na blagajni MTS dvorane.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime