Elemental 22. oktobra prvi put u mts Dvorani

0
473
Oglasi
Elemental/Photo: Kristijan Smok
Elemental/Photo: Kristijan Smok

Posle vrelog leta, “vatrena muzička stihija” se nastavlja, a deo koncertnog opusa mts Dvorane biće i sastav Elemental, koji će nastupiti 22. oktobra.

Beogradska publika će jedan od najatraktivnijih sastava, koji na muzičkoj sceni postoji više od 20 godina, moći da čuje u jednoj od najakustičnijih sala u regionu prvi put, a ovo će istovremeno biti njihov najveći samostalni nastup u Srbiji.

Posle osam studijskih albuma, ovo će biti još jedna prilika za susret prestoničke publike sa svojim dugogodišnjim miljenicima, a kako sami osnivači benda poručuju, ovo je sastav koji je teško svesti na samo jedan žanr.

U njihovoj šarenolikoj muzičkoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova, što njihov muzički izraz čini jedinstvenim i originalnim.

Specifičnost ove grupe su “britki tekstovi i energične instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala”.

Kako kažu, Elemental nikad nije bio bend koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom, a njihov iskren i originalan stav prepoznaje publika u celom regionu.

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarista Erol Zejnilović, basista Konrad Lovrenčić, klavijaturista Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar.

Ulaznice za koncert Elementala 22. oktobra u Beogradu možete da nabavite na blagajni mts Dvorane i putem tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime