Elektronika, rok, mejnstrim i alternativa… a pre svega dobra svirka… Majdan i Organizam 18. januara u klubu Feedback

0
200
Oglasi
Majdan/ Photo: AleX
Majdan/ Photo: AleX

Bendovi Majdan i Organizam nastupiće u klubu Feedback u petak 18. januara 2019. sa početkom u 23:00 časa.

Niški bend Majdan, pobednik 8. BARF-a, ovom prilikom će koncertno promovisati debi album “Minimum sličnosti, minimum razlike” koji je objavljen 1. novembra 2018. za izdvačku kuću Metropolis Music.

Majdan/ Photo: AleX
Majdan/ Photo: AleX

– Četvorica momaka iz Niša okupljeni u bendu Majdan na prvi pogled delovali su upeglano, fino i diskreno. Kakvi i jesu. No, energija i sila kojom su bukvalno “oduvali” Dom omladine (nema preciznije jezičke odrednice) s pravom ih je odvojila za par koraka dalje od ostalih bendova. Jasno profilisan muzički izraz, perfektna interpretacija, uvežbanost, odnos prema publici i reakcija iste – sve je ukazalo na to da je pred nama bend koji, ako nastavi ovim tempom, ima sve šanse da bude TAJ koji će obeležiti smenu rok generacija – izjavila je o bendu Majdan Marija M. Karan, članica žirija BARF festivala i saradnica portala Headliner.rs.

Verujte nam, nemojte da propustite priliku da ih čujete uživo.

Organizam/ Photo: Marko Gajić
Organizam/ Photo: Marko Gajić

Organizam je eklektični sastav iz Beograda. Bend je u formi video singlova objavio debi album “Intergalaktički cirkus” (zasluženo smešten na listu 20 posebnih albuma regiona po izboru portala Glas.ba), koji je na CD-u objavila promoterska kuća Long Play u aprilu 2018. godine.

Pored numera sa prvenca, bend će publici u Feedbacku predstaviti i pesme sa drugog albuma čije je snimanje uveliko u toku.

Cena ulaznice za koncert bendova Majdan i Organizam iznosi 200 dinara. 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime