Električni orgazam pred koncerte u Novom Sadu i Beogradu objavio lyric video za pesmu “Četvoro”

0
622
Oglasi
Električni orgatam/Photo: Branko Gavrić

Najdugovečniji beogradski novotalasni bend, Električni orgazam, ove godine obeležava 40 godina kultnog drugog albuma “Lišće prekriva Lisabon”.

Tim povodom legendarni bend je objavio lyric video za pesmu “Četvoro” sa pomenutog albuma. Bend za ovu pesmu nikada ranije nije snimio spot, tako da ona posle punih 40 godina po prvi put dobija i svoj video format.

Električni orgazam 19. novembra u Novom Sadu

40 godina albuma “Lišće prekriva Lisabon”… Električni orgazam u Beogradu 17. decembra

Kako saznajemo, Električni orgazam će ovu pesmu svirati uživo na ekskluzivnim koncertima koji će do kraja godine biti održani u Srbiji, i to 19. novembra u novosadskom Domu kulture, kao i 17. decembra u beogradskom Domu omladine.

Kao što je ranije najavljeno, osim seta pesama sa slavljeničkog albuma Orgazam će publiku na ovim koncertima počastiti i svim rokenrol hitovima iz čak 42 godine duge karijere.

Najavljeni koncerti će trajati puna dva sata, čime će legendarni bend prirediti jedinstvenu muzičku poslasticu svim iskrenim ljubiteljima pravog rok zvuka koji žele da budu deo antologije.

Ulaznice za novosadski koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Gigstixa, dok se ulaznice za beogradski koncert prodaju preko mreže Ticketsa.

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime