Egzotično muzičko putovanje uz Šilpu Anant i Dragan Ćalina Trio u klubu Soul Society

0
184
Oglasi

Indijska kantautorka baršunastog alta, Šilpa Anant nastupiće pred beogradskom publikom 10 februara u klubu Soul Society (stari Bitef).

Šilpa Anant/ Photo: Facebook @shilpaananthmusician
Šilpa Anant/ Photo: Facebook @shilpaananthmusician

U muzičkom kaleidoskopu ove kantautorke koja trenutno živi i radi u Njujorku, komešaju se melodije indijske klasične i folk muzike sa harmonijom i bek bitom soula i džeza.

Posle završenih studija na Berkli koledžu, Šilpa je gradila svoju karijeru u Njujorku nastupajući u najprestižnijim salama Severne Amerike- Carnegie Hall, The Apollo Theatre, The Blue Note Jazz Club i The Boston Symphony Hall.

Šilpa Anant/ Photo: Facebook @SOULSocietyClub
Šilpa Anant/ Photo: Facebook @SOULSocietyClub

Šilpa će otvoriti veče u klubu Soul Society kao specijalan gost i u unplugged varijanti prvi put predstaviti beogradskoj publici svoje originalne kompozicije sa albuma “Indian Soul”, pevajući na četiri jezika – engleskom, tamil, malajalam i hindiju.

Indijska pevačica nastupiće uz podršku naših muzičara: Dragana Ćaline (klavijature), Aleksandra Radulovića (perkusije) i Aleksandru i Sonju Dendu (prateći vokali).

Dragan Ćalina/ Photo: Facebook @dragan.calina
Dragan Ćalina/ Photo: Facebook @dragan.calina

Dragan Ćalina Trio nastupiće sa starim i novim autorskim materijalom u sastavu: Boris Šainović (kontrabas), Nikola Banović (bubnjevi) i Dragan Ćalina (klavijature).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime