Edo Maajka objavio novi singl “Dolazim i odlazim”

0
168
Oglasi

Posle uspešne saradnje sa Kultur Shockom, Edo je po povratku u Zagreb sakupio odličan bend i objavio već treći singl s predstojećeg albuma koji je najavljen za jesen ove godine.

Edo Maajka/ Photo: Demofest
Edo Maajka/ Photo: Demofest

Posle singlova “No Pasaran” i ljubavne pesme “Ne mogu disat”, stigla je pesma “Dolazim i odlazim”. Muziku potpisuju Mario Rašić, Yogi Lonić, Toni Staresinić, Mirsad Dalipi i Edin Osmić, dok je tekst napisao sam izvođač.

Video je snimio Sven Čustović na koncertu u zagrebačkoj Tvornici za vreme prvog javnog izvođenja ove pesme, a Edo je ovako prokomentarisao numeru i video:

– “Dolazim i Odlazim” je u muzičkom smislu fuzija funka, rocka i kafanskih narodnjaka, groove je odličan i ne znam ni sam šta mi je bolje, da li taj riff ili zarazna zaigrana bass linija, oldskulerska kljava ili ovaj zarazni refren koji sam napiso još pre nekoliko godina. Sve se poklopilo na odličan način i evo konačno možete poslušati.

Mix i master pesme uradio je Miro Vidović, sa kojim Edo sarađuje od početka svoje karijere.

– On je trenutno na turneji s 2CELLOS pa mi je svakodnevno slao mixeve pesme iz Japana, Miro mi je nezamenjiv – rekao je Edo.

Izvor: mtv.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime