E ovo će biti zanimljivo… Kijanu Rivs kao serijski ubica u seriji Leonarda Dikaprija koju režira Skorseze

0
433
Oglasi
CYBERPUNK 2077 Kijanu Rivs/Photo: YouTube printscreen
CYBERPUNK 2077 Kijanu Rivs/Photo: YouTube printscreen

 

Kanadski glumac i zvezda “Matrixa” Kijanu Rivs (57) preuzeće glavnu ulogu u seriji “Đavo u belom gradu”, a šuška producentski deo posla će najverovatnije preuzeti Leonardo Dikaprio (47).

Kijanu je radio na projektu više od 10 godina, a Leonardo je otkupio prava za snimanje 2010. godine i trebalo je da se u jednoj fazi pojavi u glavnoj ulozi.

ZAŠTO JE KIJANU RIVS TAJNO BORAVIO U NOVOM SADU? NIJE NI SNIMANJE FILMA, NI EXIT…

Serija je zasnovana na uspešnom romanu Erika Larsona iz 2003. godine “Đavo u belom gradu”. Knjiga, a samim tim i serijal, prati istinitu priču o arhitekti Svetske izložbe, Danijelu H. Burnamu, jednom od umova koji je dizajnirao i konstruisao Svetsku izložbu u Čikagu 1893. godine. Dok Burnham gradi, Holms, koji je doktor i serijski ubica, brutalno ubija žene.

Ovu misteriju režiraće američki reditelj Martin Skorseze (79), a verovatno će funkcionisati bolje od filma jer radnja prati dve paralelne priče.

PONOVO POKAZAO KAKVA JE FACA… KIJANU RIVS CELOJ KASKADERSKOJ EKIPI FILMA “JOHN WICK 4” PODELIO “ROLEKSE”

Spekuliše se da će Kijanu Rivs preuzeti ulogu serijskog ubice Henrija H. Holmsa, dok će Leonardo Di Kaprio preuzeti producentski deo posla.

Podsetimo, Rivs je nedavno donirao 70 odsto prihoda od prvog Matrix filma stručnjacima za istraživanje lekova za leukemiju, a to je pozamašan iznos s obzirom na to da je na celom filmu zaradio 35 miliona dolara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime