DŽORDŽ LUKAS RAZOČARAO FANOVE KULTNOG FILMA: “Star Wars” je za 12-godišnjake

0
246
Oglasi
Star Wars
Star Wars

Na nedavnoj proslavi 40-godišnjice “Ratova zvezda”, koja je održana u Orlandu u Floridi, jedan od počasnih gostiju bio je poznati američki režiser Džordž Lukas.

Režiser je najavljen kao “kolektivni genije koji je okupio sve prisutne”, a publika navijala za njega glasno izgovarajući njegovo ime. Na kraju krajeva, reč je o čoveku bez čije mašte, volje i želje ne bi postojala jedna tako velika filmska priča.

Džordž Lukas/Photo: YouTube printscreen
Džordž Lukas/Photo: YouTube printscreen

Ipak, fanovi koji su prethodno satima kampovali u redovima kako bi prisustvovali događaju verovatno su bili pomalo razočarani kada su shvatili da Lukas baš i nije imao njih na umu kada je stvarao prvi film.

– Znam da ne bi trebalo ovo da kažem, ali, ovo je film za 12-godišnjake – rekao je Lukas, i dodao da je reč o projektu prvobitno namenjenom mladim osobama koje stupaju u mračne vode odraslog doba.

– Kada imate 12 godina, na pragu ste ulaska u stvaran svet. Uplašeni ste, ne znate šta će se dogoditi. U pitanju je mala ideja o stvarima na koje bi trebalo da obratite pažnju. Prijateljstvo, iskrenost, poverenje. Život na svetloj strani, izbegavanje mračne strane – zaključio je režiser.

HL/Izvor: Independent

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime