Džon Kliz se baš grubo našalio s Trampom, a tviteraši se i dalje žestoko svađaju oko toga…

0
174
Oglasi
Džon Kliz/Photo: printscreen
Džon Kliz/Photo: printscreen

Džon Kliz je kao deo Monty Python komičarske grupe bio poznat po neverovatno duhovitim šalama i komentarima. Iako sada ima 81 godinu, ne prestaje s time, što se vidi po tome kako je prokomentarisao ponašanje Donalda Trampa u trenucima kada nije želeo da prizna poraz na predsedničkim izborima od Džoa Bajdena. Ipak, nekima se takva šala nije dopala i smatraju da je nama omiljeni Kliz pretjerao.

Pa… genijalno… Tramp peva “Boemsku rapsodiju”, a Putin ga prati na klaviru

Šta se fogodilo… Tramp je prvo tvrdio kako su Bajdenu od utorka na protivzakonit način dodati glasovi da bi nakon toga bilo objavljeno kako je Tramp nazvao Ruperta Mardoka, vlasnika tv stanice Fox News, zbog odluke da objave kako je Bajden pobedio u Arizoni. Navodno su Tramp i njegovi saradnici tražili od Mardoka da opozove tu objavu. Fox News je godinama podržavao Trampa i njegovu politiku a posle ove rašomonijade Kliz se oglasio na Twitteru: “Pretpostavljam da je Tramp mrtav već barem dva dana. Verovatno se ubio kada je shvatio da ga je Mardok šutnuo”, napisao je komičar.

 

Čim je to objavio, pojavili su se komentari ljudi koji smatraju da je preterao.

“Gospodine, volim vaše komentare, ali mislim da ste ovime preterali. Sa samoubistvom se ne treba šaliti, čak ni u Trampovom slučaju”, napisao je jedan pratitelj na šta mu je Kliz odgovorio: “Šta ćemo onda s Hitlerom? To je zasigurno bilo vredno podsmeha”.

“Ako je namera bila prevencija samoubistva i pomoć ljudima onda je ova šala napravila više lošeg nego dobrog“, napisao je drugi, na šta mu je Kliz odgovorio: “Pravljenje tabua od neke teme nije pomoglo nikome, zar ne?”.

Ipak, bilo je i onih koji su branili Klizovu šalu, a među takvima bilo je i onih koji su svojevremeno pokušali samoubistvo.

 

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime