Džin Simons digitalizuje svoje bogatstvo… Lider Kissa objavio da je počeo da kupuje kriptovalute

0
469
Oglasi
Džin Simons/Photo: YouTube printscreen
Džin Simons/Photo: YouTube printscreen

Rok zvezda i basista Kissa Džin Simons poručio je fanovima da je počeo da kupuje bitcoin i druge kriptovalute.

U septembru 2020. godine frontmen rock benda Kiss tvitovao je poruku o bitcoinu s jednim od suosnivača kripto berze Gemini. Ove nedelje, pevač Kissa je sa svojih 900.000 pratilaca na Twitteru podelio da je kupio “bitcoin, ethereum, litecoin i druge”.

Kiss na novogodišnjem koncertu u Dubaiju oborili dva Ginisova rekorda, čeka se potvrda za treći

Basista i pevač raspravljao je o kriptovalutama na Twitteru u nedelju, nekoliko nekoliko meseci pošto je o toj temi komunicirao sa Kameronom Vinklvosom u septembru prošle godine. Njegov tweet u to vreme jednostavno je glasio “Hoću. Jesam ”, kao odgovor na raspravu na Twitteru o vodećoj kriptovaluti.

Poruka je bila tajna i ljudi zapravo nisu razumeli šta je frontmen Kissa tada mislio. Međutim, u nedelju je Simons, poznat i po svojoj scenskoj ličnosti “Demon”, rekao da je kupio neke digitalne valute.

“Nikome ništa ne preporučujem”, napisao je Simons i dodao: “Ali da, kupio sam i Dogecoin, XRP i druge. Mislite šta god hoćete”.

Brojne pristalice kriptovaluta odgovorili su na Simonsov tweet i naravno, bili su zadovoljni što je rako velika zvezda rešila da digitalizuje svoje bogatstvo.

Korisnik pod nadimkom @themooncarl odgovorio je na Simonsovu izjavu i napisao: “Kupovina bitcoina glas je protiv korumpiranog bankarskog sistema, to je izvrstan izbor. Bilo koja cena ispod 100.000 dolara po bitcoinu i dalje je jeftina”, dodao je.

HL/Izvor: bitcoin.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime