Dva koncerta za Nišlije… Nikola Vranjković 7. i 8. marta u klubu Feedback

0
301
Oglasi
Nikola Vranjković/ Photo: Aleksandar Zec
Nikola Vranjković/ Photo: Aleksandar Zec

Nikola Vranjković i njegov bend održaće dva koncerta u Nišu i to 7. i 8. marta u klubu Feedback.

Ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out,  do sad je objavio samostalno debi “Za ovde ili za poneti” (2001), album “Bremeplov” (2014) i u novembru 2017. godine dupli album “Veronautika” koji je u velikom broju medija glasovima publike i novinara proglašen za izdanje godine.

Vranjkovićeva pozicija na sceni nezavisna je i samostalna – u pitanju je poseban fenomen koji na ovaj ili onaj način traje preko dvadeset i pet godina, kao nesvakidašnji primer povezanosti umetnika i verne publike mimo svih trendova.

Nikola Vranjković dobitnik je nagrade “Strune od svetla”, koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok muzici.

Uz Vranjkovića, na koncertu u Nišu nastupiće i sastav u kome su: bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Ikodinovski i klavijaturista Ivan Zoranović.

Pretprodaja ulaznica za koncert nikole Vranjkovića počinje 1. februara, i prodavaće se na zvaničnim prodajnim mestima kluba Feedback: Galileo Tours, Nikole Pašića 35 i Vintage Shop, Davidova 9.

Koncert Nikole Vranjkovića počinje u 22:00 časa, a cena ulaznice (pretprodaja) iznosiće 800 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime