Dva koncerta u nedelji Svetog Patrika… Irish Stew of Sindidun 17. i 18. marta u Novom Sadu i Beogradu

0
653
Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX
Oglasi

Poznati “beogradski Irci”, Irish Stew of Sindidun doneće, u nedelji Svetog Patrika, svoj jedinstveni zvuk u Novi Sad i Beograd.

Bend će održati dva koncerta u dve uzastopne večeri, uz tradicionalno nezaboravno muzičko iskustvo za sve verne fanove i ljubitelje irske muzike u Srbiji.

Prvi koncert u će biti održan u Novom Sadu u petak, 17. marta u 21:00 u Domu kulture, a naredni koncert u Beogradu u subotu, 18. marta u 20:00 časova u Božidarcu.

Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX

Irish Stew of Sindidun karakteriše dinamičan muzički pristup koji spaja irsku folk muziku sa modernim rok elementima.

Koristeći instrumente poput frule, violine i bendža, bend stvara autentičan zvuk, redak na ovim prostorima.

Nastupi su poznati po sjajnoj razmeni energije sa publikom dok muzika kombinuje poetske tekstove sa živahnim ritmom, pričajući priče o ljubavi, životu i optimizmu…

Budite sigurni da ni ovi koncerti za Dan Svetog Patrika neće biti mnogo drugačiji, jer bend obećava najmanje dva sata muzike uz niz pesama sa sva četiri studijska albuma.

Irish Stew of Sindidun/ Photo: AleX

-Ne možemo da dočekamo da se ponovo vidimo sa dragim ljudima u Novom Sadu i Beogradu – rekao je Bojan Petrović, frontmen Irish Stew of Sindidun i dodao:
Dan Svetog Patrika je vreme za slavlje, a mi se osećamo privilegovanim što imamo priliku da i ove godine to podelimo sa publikom. Takođe se radujemo što će nam se pridružiti i naši prijateji Scordisci, jer znamo da će njihova muzika prilično zagrejati i razdrmati sve prisutne.

Pored koncerata, Irish Stew su pripremali i novi singl čiji izlazak najavljuju za 1. mart, kada će se pojaviti na svim digitalnim platformama.

Prošle godine smo odsvirali nešto manje koncerata nego inače, ali imali smo inspiraciju i prijao nam je rad na novim pesmama i idejama u studiju. Jedva čekamo 1. mart da čujemo utiske. Odsviraćemo novi singl naravno i uživo na narednim koncertima. Spremite se i vidimo se na bini!

Scordisci/ Photo: Aleksandrar Milovanović

Ovoga puta, Irish Stew će imati i specijalne goste – bend Scordisci, koji će predstaviti svoju viziju irskog punk rok zvuka.

Energija njihovog nastupa garantuje da će publika biti na nogama uz njihove autorske pesme kao i hitove dobro poznatih bendova kao šro su Flogging Molly, Dropkick Muthpys, Rumjacks, i ostalih.

Ulaznice za novosadski koncert 17. marta su dostupne preko mreže GigsTix po ceni od 600 dinara, a na dan koncerta iznosiće 800 dinara.

Ulaznice za beogradski koncert 18. marta u pretprodaji su po ceni od 700 dinara i mogu se nabaviti u kafeu Božidarac i klubu Polet (Cetinjska 15). Cena na ulazu na dan koncerta iznosiće 900 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime