Društvenim mrežama kruži lažna vest o smrti Selin Dion…

0
363
Selin Dion/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Selin Dion već duže vreme zabrinjava svet. Više puta odlagala je turneju Courage, prvo zbog pandemije, potom i zbog zdravstvenih problema, da bi u maju definitivno otkazala sve koncerte. Novih nastupa do daljeg neće biti, ali smo je ipak videli u kameo-ulozi u romantičnom filmu “Love Again”.

Selin Dion otkazala turneju zbog teške bolesti: Ne odustajem, naporno radim da se vratim…

Juče se, međutim, pronela vest da je Selin Dion preminula. TikTok i Tviter vrveli su od “breaking newsa” u vezi sa slavnom kanadskom pevačicom, koja se dugo već suočava sa retkim oboljenjem poznatim kao “sindrom ukočene osobe”. Lek za stanje koje ljude pretvara u žive statue ne postoji i mogu da ga olakšaju samo redovne terapije. Iako grčevi utiču na svaki aspekt njenog života, samim tim i na posao, Selin se ne predaje, a poverenje je poklonila timu vrhunskih lekara.

Selin Dion lažna vest na društvenim mrežama

Međutim, s vremena na vreme internetom prokrstare fotografije na kojima je sablasno mršava, uz pitanje da li je uopšte živa. Bilo je bezbroj neproverenih informacija da je “kritično” i sličnih, ali proteklog vikenda pomenute platforme su se usijale zbog vesti koja je, srećom, ipak bila lažna.

Selin Dion saopštila da boluje od retke neurološke bolesti

Iz doma Selin Dion nema novih informacija, a posljednja objava na Instagramu, krajem juna, bila je vezana za muziku iz filma i najavu letnjeg odmora. Nedavno je njena sestra Klodet za jedan list iz Montreala pružila nešto detaljniji uvid u situaciju. Otkrila je da se muzička diva leči u Denveru i da dobro podnosi terapije, a veruje da će se brzo vratiti onome što najviše voli – živim nastupima i novim druženjima sa publikom.

Frka zbog Rolling Stone liste 200 najboljih pevača… Da li je realno da nema Selin Dion?

Jedna od najpopularnijih pevačica svih vremena hrabro podnosi udarce koje joj život poslednjih godina nemilosrdno servira. Izgubila je voljenog supruga Renea Anželila, starijeg brata, majku, bori se sa teškom bolešću, ali ne posustaje i ne odustaje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime