dRUMELODY vam za svoj 10. rođendan poklanja kompilaciju “For Friends”

0
203
Oglasi
dRUMELODY/ Photo: Promo
dRUMELODY/ Photo: Promo

Povodom prvih 10 godina na muzičkoj sceni, dRUMELODY prijateljima i onima koji će to tek postati poklanja kompilaciju “For Friends”.

Radi se o zbirci od osam pesama na kojima gostuju kolege iz celog regiona. Koliko je plodonosan i kvalitetan autor i DJ potvrđuju nastupi po raznim evropskim festivalima kao i pesme koje se vrte na radio stanicama od Amerike do Estonije.

Berin Tuzlić je Sarajlija koji već 20 godina djeluje u raznim sferama zabavno-kreativne industrije. Kada ne animira, kada ne crta stripove, ne snima kratke filmove i video materijale ili kada nije u ulozi kreativnog direktora, Berin preuzima pseudonim dRUMELODY i postaje autor muzike, DJ i VJ koji nastupa širom Evrope, Bliskog Istoka i regiona.

dRUMELODY/ Photo: Promo
dRUMELODY/ Photo: Promo

U početku, “For Friends” je bila zamišljena kao kompilacija od osam singlova koja će obeležiti jedno plodno muzičko razdoblje, a od ostalih albuma i EP-eva različita po tome što na svakoj pesmi slušamo vokal s “domaćeg” govornog područja.

Izdanje je trebalo da bude objavljeno isključivo na muzičkim platformama Deezer i Spotify. Međutim, kako je ipak u pitanju rođendan, dRUMELODY je na kraju odlučio da svih osam pesama pokloni kao free download.

Download link se, između ostalog, može preuzeti na dRUMELODY Facebook i Instagram profilima kao i na YouTube playlisti FOR FRIENDS  (link se nalazi u opisu svakog videa).

Cela ova slavljenička kompilacija je prema Berinovim rečima je “posveta svemu onome što je prošlo i ne ponovilo se jer dRUMELODY je rastao u našoj regiji koja kroz povijest  nalazi pod vječitim pritiskom bolesne politike”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime