dreDDup imaju novi spot urađen uz pomoć AI za hit iz 2006. “Not From Here”

0
189
dreDDup 1 PROMO 2024
Oglasi

Novosadski industrial bend dreDDup je još 2022. započeo trend snimanja spotova za svoje stare pesme, a sve u svrhu proslavljanja 25. godina postojanja.

Urađeno je ukupno 10 spotova i to po jedna pesma sa svakog od deset albuma. Bend je ove godine ušao u svoju 27. godinu postojanja i rešio da uradi još nekoliko spotova za svoje stare numere.

Ovo je prvi spot i to za pesmu “Not From Here” iz 2006. godine koja je jedna od najviše sviranih dreDDup pesama uživo i koju fanovi benda najviše vole da čuju.

Spotom za “Cherry Noble” dreDDup najavljuju 11. album “Pan/Dora”…

Ovom prilikom urađen je spot u kom su korišćene stare analogne fotografije sa dreDDup koncerata iz perioda kada je pesma nastajala i bila promovisana. To je bilo vreme kada su fotografi još uvek koristili film a bend nije dokumentovao kamerama svoje koncerte. Zato im je u u pomoć priskočila veštačka inteligencija koja je ‘izmaštala’ pokret statične slike i pretvorila je u video zapis. Slike koje su korišćene u spotu su slike koje bend nikada nije puštao u javnost, takođe dodatak je i nekoliko live video snimaka novijeg datuma kao i AI generisane kreature.

dreDDup imaju novi singl i spot urađen novom AI tehnologijom

Pesma je ovom prilikom remasterizovana da zvuči u skladu sa današnjim produkcijskim standardima. Spot je, po običaju, radio reditelj Mihajlo Obrenov. Uživajte:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime