Dragi Nik, ovde onaj drugi Nik… Ovo je kompletan odgovor Nika Kejva njegovom srpskom “dvojniku”

0
243
Oglasi
Nik kejv/Photo: facebook@nickcaveofficial
Nik kejv/Photo: facebook@nickcaveofficial

Muzičar i web dizajner Nikola Krstić, koji godinama svira i peva u bendu koji svira pesme Nika Kejva, pisao svom idolu. I on mu je odgovorio… I to kako!

Mladi beogradski muzičar koji godinama svira i peva u bendu Cave Dogs, obratio se svom idolu:

“Koliko je jeb*** teško pisati Niku Kejvu. Trenutno (a to je već 9 godina) imitiram tvoju rokenrol personu u tribjut bendu Niku Kejvu. Oblačim se kao ti (doduše, jeftina kopija, nemam stilistu, a ne mogu da nađem ni košulju koju ti nosiš) i pokušavam da ‘skinem’ tvoje pokrete, nekada uspevajući da zavaram publiku da je blizu tebe. Izvini ako misliš da sam vampir koji pije tvoju krv, ali još nisam spreman da ‘uradim neku svoju stvar’. U ime benda Cave Dogs iz Srbije moram da te pitam da li si čuo za nas i ako jesi, šta misliš o nama?”, napisao je naš Nikola Niku Kejvu.

 

Usledio je odgovor “onog” Nikole – Nika Kejva. Iskren, uz neverovatan kompliment.

“Dragi Nik, nažalost, nisam bio upoznat do sada sa bendom Cave Dogs. Ali, pogledao sam vas na kanalu YouTube i moram da vam kažem da zvučite – jeb*** zastrašujuće isto kao ja i moj bend! Doveli ste gotovo do savršenstva moj odnos sa ‘God of Intonation’. Ustvari, dok sam puštao ovu stvar sa kanala YouTube, Suzi, moja žena, kada je zakoračila u sobu, rukama punih haljina i satova, rekla mi je ovo: ‘Woow, dušo, pa stvarno zvučiš dobro’. Odgovorio sam joj: ‘Hvala, ali ovo nisam ja. Ovo su moji srpski imitatori’. Na to mi je ona rekla: ‘Uh, izvini’. Tako da, momci, očigledno je da radite nešto dobro. Takođe je u redu što si mi sugerisao da ne možeš da nađeš odgovarajuću košulju. Ako mi pošalješ svoju i-mejl adresu, poslaću ti jednu svoju i jedno odelo, imam ih mnogo. Šaljem vam ljubav. Onaj drugi Nik”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime