DOWNSTROY objavili singl “One Foot In The Grave“, uskoro stiže i EP

0
268
Oglasi
Downstroy/Photo: Branislava Bandić, promo
Downstroy/Photo: Branislava Bandić, promo

Posle nekoliko ovogodišnjih nastupa na festivalima i kao podrška sastavu Soulfly u Novom Sadu, kikindski Downstroy najavljuje novo EP izdanje “Clone”, koje će izaći pod etiketom Nocturne Media. U susret EP izdanju, stiže i singl “One Foot In The Grave”.

Na EP-u pored bivših članova (Stevan Vejin, Ivan Blagojević) gostuju Damir Milutinov Čvare (Overdrive), Nemanja Kojić Coyote (ex-Eyesburn/Remedy) i Gergely Mihály (Angertea). Materijal je snimljen i produciran tokom 2018. u sopstvenoj prostoriji za probe, od strane Marcella Roncsáka i samog benda. Kompletan miks i mastering izdanja potpisuje Dražen Kecman (studio Cirith Ungol, Republika Srpska).

EP “Clone” koji će se pojaviti krajem novembra je prvo diskografsko oglašavanje benda Downstroy posle punih osam godina, kada je izašao “One Size Fits All” za SMP etiketu, koji je dve godine kasnije reizdao Miner Recordings. Bend je u međuvremenu objavio i dva singla koja su ponovo snimljena za ovaj EP. Nijednog momenta nisu prestali sa koncertnim aktivnostima, a od tada su imali zapažene nastupe kao podrška bendovima Max & Iggor Cavalera Return To Roots, Jinjer, Ritam Nereda, Soulfly, kao i veliki broj festivalskih i samostalnih nastupa.

Poslušajte singl “One Foot In The Grave”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime