Doček u Novom Sadu uz Buč Kesidi, Ljubičice, Elemental, Partibrejkerse… ovo je detaljna satnica

0
283
Luka Racić, Buč Kesidi/ Photo: AleX
Oglasi

Novi Sad će sedmu godinu zaredom u Novu godinu ući uz umetnički i produkcijski program pod nazivom Doček, u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

Program počinje već u 17 časova i to trećim izdanjem Tesla svetlosne galerije, koja će biti postavljena u Podgrađu, tunelu, kod Sata, zatim u parku na Tvrđavi i u Planetarijumu.

Inspirisani Teslinim privatnim životom, umetnici Monika Bilbija Ponjavić, Miloš Martinov, Tijana Jevrić, Ivana Janošev i holandski artisti Alex Prooper i Simone van Dam, uz studentkinju Milicu Blešić sa Akademije umetnosti i Jovanu Dugonjić sa Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, kroz igru svetla i zvuka, interaktivne audio-vizuelne umetničke instalacije, stvoriće potpuno novi ambijent baroknog dragulja Novog Sada.

Beogradska zima… Dvodnevna rok proslava na platou ispred Instituta Servantes

Na tri scene, evropski, regionalni i domaći izvođači, u okviru Dočeka donose raznolikost muzičkih žanrova. Na glavnoj sceni ispred Beogradske kapije u 20:23 program otvara ABBA RING, a nakon njih koncerte će održati Buč Kesidi sa početkom u 22 časa, zatim bend Ljubičice od 23 časa, dok će program na ovoj bini zatvoriti Kiril Džajkovski & TK Wonder čiji nastup počinje u 23:45.

Na sceni smeštenoj na Trgu prote Mihaldžića od 22 časa publika će slušati Elemental, a od 23:30 Partibrejkers. Na sceni u Štrosmajerovoj ulici nastupiće DJ Frenk Rodžer i DJ Dejan Milićević sa početkom u 21:30.

Ulaz na programe 31. decembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave je slobodan, a za posetioce će biti obezbeđeni punktovi sa pićem i hranom, kao i mobilni toaleti.

Sve informacije o Dočeku možete pronaći na sajtu docekns.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime