Novi Sad na dočeku 13. januara – od trip hop zvezde iz Londona, do afričke r’n’b princeze, svetske džez atrakcije i, naravno, Konstrakta

0
561
Shortparis foto promo (1)
Oglasi

Njihov žanr je trip hop. Oni broje višemilionske preglede na Jutjubu i pravo iz Ujedinjenog Kraljevstva dolaze u Novi Sad 13. januara. Zvezde iz Londona Haelos pravo sa Bilbordove top liste stižu na Doček 7531. godine donoseći trip hop zvuke u specijalni ambijent najstarijeg lutkarskog pozorišta u Srbiji, Pozorišta mladih.

Haelos foto promo

Posle potpisivanja ugovora sa kućom Matador Records 2015. godine, objavili su album Full Circle koji je dostigao 5. mesto na američkim Billboard elektronskim listama i 20. mesto na listi Heatseekers. Zašto baš ovaj bend ruši rekorde slušanosti na svim platformama – videćete na Dočeku. Ulaznice za Haelos već su u prodaji na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i onlajn na njihovom sajtu.

ABOP foto Darko Mareš

Pored Haelosa, na Dočeku 13. januara nastupiće hrvatski lajv tehno sastav ABOP, koji će nastupiti u Radničkom domu. Pozorište mladih ugostiće zvezde iz Londona Haelos, u Srpsko narodno pozorište stižu dobitnica Elle Style Awards priznanja Konstrakta i Zemlja gruva. Rok, indi i alternativni zvuk, svako na svoj jedinstven način, donose Shortparis u Fabrici, Sana Garić u Kulturnoj stanici Svilara i Đorđe David i Ivana Peters u Kulturnoj stanici Barka.

Virtuozi klasične muzike Ke Ma i Šihan Vang, uz Silk & Wind Duo, održaće koncert u Novosadskom pozorištu, dok će Space Motion & Tribe nastupiti u Muzeju savremen umetnosti Vojvodine.

Space Motion foto promo__ (1)

Ulaznice za nastup jednog od najvećih džez pijanista današnjice Tigrana Hamasyana u Gradskoj koncertnoj dvorani, afričke r’n’b princeze Nneke, pevačice čiji glas ruši granice i puni velike sale Tijane Bogićević u Kulturnom centru Novog Sada, kao i za koncerte holandske muzičke dive Sevdalize, svetski poznatog sastava Divanhana, legendarne YU grupe u svečanoj sali NIS, već su rasprodate. Podršku programu Yu grupe na Dočeku pružila je kompanija NIS. Takođe, za koncerte Danice Crnogorčević kao i najboljeg džez benda iz Srbije EYOT, nema više ulaznica.

U okviru Dočeka 13. januara u Kulturnoj stanici Bukovac program za decu prirediće Udruženje umetnika Visoko C, a tamo će nastupiti i sjajne devojke koje čine tamburaški sastav La Banda. Fuziju zvukova u Kulturnu stanicu Rumenka donosi bend Kal, dok će poseban umetnički program prirediti lokalne organizacije u novootvorenoj Kulturnoj stanici Kovilj. Ulaz na njihove nastupe biće slobodan. Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na sajtu docekns.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime