Dobra vest za danas… Džeremi Rener ponovo hoda

0
187
Dzeremi Rener/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Izgleda da oporavak Džeremija Renera od njegove januarske nesreće sa mašinom za čišćenje snega napreduje, jer je na Instagram Story postavio video u kojem hoda uz pomoć antigravitacione trake za trčanje.

Rener je na snimku potvrdio da samostalno hoda, a antigravitaciona traka mu pomaže da skine telesnu težinu dok mu se noge polako oporavljaju.

On je u objavi napisao: “Sada je vreme da se moje telo odmori i oporavi pomoću moje volje”.

Džeremi Rener Story

Podsećamo, glumac je početkom januara hospitalizovan zbog povreda koje je zadobio kada ga je pregazio njegov Sno-Cat, mašina za čišćenje snega teška najmanje 6,5 tona.

Rener je kasnije otkrio da je u nesreći slomio više od 30 kostiju, napisavši na Instagramu:

Teško povređen glumac Džeremi Rener, hitno prebačen u bolnicu posle nesreće dok je čistio sneg

“Ovih 30 i nešto slomljenih kostiju će se zaceliti, ojačati, baš kao što se produbljuje ljubav i veza sa porodicom i prijateljima. Ljubav i blagoslov za sve vas”.

Rener je koristio Instagram kako bi obaveštavao fanove o svom oporavku, a nedavno je objavio fotografiju koja potvrđuje da mu je vraćena mašina koja je izazvala nesreću.

Džeremi Rener je toliko bolje da se šali na svoj račun: Dok me popravljaju…

Diseney je ranije ovog meseca najavio da će njegova nova serija, “Rennervations”, početi da se emituje u aprilu. Serija prati Renera dok putuje svetom i restaurira vozila.

– U ovome sam već dugi niz godina. Počeo sam u svojoj zajednici opravkom vozila za ljude kojima su potrebna. Ali pre nekoliko godina sam pomislio: ‘Kako da ovo učinim većim i proširim uticaj na kompletnu zajednicu?’ Ova serija je o tome. Ovo je jedna od mojih najvećih strasti i pokretačka snaga mog oporavka, i jedva čekam da svet to vidi – kaže Rener.

Sve četiri epizode “Rennervations” pojaviće se ekskluzivno na Disney+ kanalu 12. aprila.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime