DOBAR ZVUK BEOGRADA… BitefArtCafe za vikend slavi 17. rođendan uz dva sjajna benda

0
552
Bitef Art Cafe/Photo: Anastasija Asja Zec
Oglasi

Bitefartcafe ovog vikenda slavi sedamnaest godina postojanja. Sedamnaest godina kao stub kvalitetnog zvuka Beograda.

U petak 9. novembra nastupaće već nadaleko čuveni Makao bend, koji je punih 13 godina rezident ovog kluba i koji će se pojaviti u ALL STAR izdanju – sa svim starim zvezdama na bini.

Bitef Art Cafe, Makao bend/Photo: Anastasija Asja Zec
Bitef Art Cafe, Makao bend/Photo: Anastasija Asja Zec

U subotu, 10. novembra nastupaće neponovljivo otkačeni bend Gift, predvođenJ ocomAjkulom, uz neodoljive obrade poznatih svetskih hitova bendova kao što su Depeche Mode, The Cure, David Bowie, Placebo, Pulp. Coldplay, Duran Duran… Iznenađenje te večeri biće poznati gosti koji će se Joci pridružiti na bini.

Gift/ Photo: AleX
Gift/ Photo: AleX

Uprkos bogatoj klupskoj sceni Beograda, BitefArtCafe već sedamanaest godina održava status najboljeg kluba sa živom muzikom u gradu. Ovaj klub nastao je u zgradi Bitef Teatra, gde je radio skoro deceniju i po, gde je i poneo ovu titulu. Novi BitefArtCafe se od 2014. godine nalazi na novoj lokaciji na adresi Mitropolita Petra 8, i to je jedini klupski prostor potpuno prilagođen živims virkama i koncertima u Beogradu.

U zgradi Bitef Teatra i dalje radi klub pod nazivomSoul Society, gde se organizuju koncerti i žive svirke soul, funk i jazz izvođača. BitefArtCafe je poslednjih godina iznedrio još jedan kvalitetan muzički projekat pod nazivom Musicology Sessions, koji u toku cele godine dovodi brojna imena sa svetske muzičke scene. U okviru trećeg Musicology serijala ove godine preostao je još jedan koncert – čuvenog nigerisjkog blufank izvođača Kezaje Džounsa, koji će se održati 28. i 30. novembra u Novom BitefArtCafeu. Takođe, od ove godine ponovo je aktivna i njihova Stand Up produkcija u okviru koje će 16.11. nastupati radio voditelji komičar – Darko Mitrović.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime