Dišite duboko, poslušajte “Vazduh”… Anja Štark i Hibrid predstavili novi video singl

0
389
Oglasi
Anja Štark/ Photo: Srđan Čortan
Anja Štark/ Photo: Srđan Čortan

Dope pop duo Anja Štark i Hibrid, producent iz Sarajeva, predstavili su novi video singl “Vazduh”.

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić koje su ranije sarađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark aktivne su više od godinu dana i do sada su objavile pesme “Zlato”, “Mesta” i “Dječaci sa srcem slijepog miša”.

Hibrid je producent elektronske muzike koji dolazi iz Sarajeva. Prepoznat već na regionalnoj sceni kao umetnik koji eksperimentiše i meša različite muzičke žanrove i uticaje, ovom pesmom nastavlja svoju produktivnu godinu, nakon što je objavio par singlova i album “Na Pola Puta” kao deo projekta Hibrid, etc.

Hibrid/ Photo: Ajla Salkić
Hibrid/ Photo: Ajla Salkić

Tekst pesme potpisuje Milica Mitić, a muziku Hibrid, zajedno sa Aleksandrom i Milicom. Osim za muziku, Hibrid je zaslužan i za aranžman i produkciju.

Vokale je snimao Dušan Filimonović, a mastering pesme radio je Robert Trifunović. Video edit potpisuje Dušan Majkić.

Pesma “Vazduh” objavljena je pod etiketom BiH labela Podmornica koja već drugu godinu promoviše nezavisne i eksperimentalne muzičare.

Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih pet godine objavila više od 70 izdanja kroz koja je predstavila oko 150 producenata iz celog sveta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime