Demoni Luka Bleka postali još moćniji u remiks verziji

0
484
Luke Black/Photo: universalmusic.rs by Miloš Radičević
Oglasi

Luke Black/Photo: universalmusic.rs by Miloš Radičević

Luke Black/Photo: universalmusic.rs by Miloš Radičević

Luke Black/Photo: universalmusic.rs by Miloš Radičević
Luke Black/Photo: universalmusic.rs by Miloš Radičević

Posle uspešnog “Thorns” EP izdanja, turneje po Kini i Venzinog singla “Seek & Hide” na kom je mladi pevač “pozajmio” vokale, Luk Blek predstavlja novo izdanje na kome se nalazi pet remiksa njegovog aktuelnog singla “Demons”.

Pesma “Demons” je savremeni pop hit u kome Luk Blek kombinuje zaraznu melodiju, tribalne perkusije, orijentalne uticaje i moćni, emotivni vokal. Blek sada sa Demons Remix EP otkriva kako su regionalni i internacionalni producenti i DJ-evi doživeli njegove #neoslavic “demone”.[accordion title=’#NEOSLAVIC’]#NEOSLAVIC je generacija unutar generacije slovenskog Balkana koja je buntovna i ne oseća se manje slovenskom samo zato što ne uklapa u generalizovani okvir karakteristika zemalja iz kojih dolaze. To je grupa mladih ljudi koji poštuju istoriju ovih prostora, njenu prirodu, njene korene i predstavnici su modernih, drugačijih, umetničkih i “unapređenih” Slovena. – Inspiracija mi je došla tako što mi je rečeno da ne izgledam kao da sam iz ove zemlje, ali ko kaže da je njihov opis osobe sa ovih prostora onaj pravi? – kaže Luk Blek  [/accordion]

 

Neco je danski producent koji živi i radi u Beču. Dvadesetčetvorogodišnji beatmaker je nakon završenih studija u Londonu (Music Management and Studio Productions) odlučio da se posveti muzici u potpunosti, praveći mnoštvo eklektičnih bitova od Future Bassa do Trapa. Delio je binu sa mnogim etabliranim producentima kao što su: Ekali, Salute, Sam Galleitry i mnogi drugi…

Beni Ducent dolazi iz Osijeka, a muzičkom produkcijom i DJ-ingom je počeo da se bavi davne 2000. godine. U produkciji preferira komercijalniji zvuk koji se najviše oslanja na House muziku. Godine 2008. otvara EMI Institute, svoju školu muzičke produkcije, koja danas važi za jednu od najboljih škola audio produkcije u Hrvatskoj, a i šire.

Lil Taty je beogradski producent i DJ naklonjen različitim žanrovima – spaja R&B i UK Dub jednako lako kao i Techno sa oldskul Rapom. Osnivač je serijala klupskih žurki u Beogradu – MURK, koji otkriva i promoviše novu autorsku muziku aktuelnih producenata, distinktivnog stila, specifičnog ukusa i izvrsne tehničke veštine. “Demons” remiks je rađen u saradnji sa vokalistkinjom ZojomB (Zoja Borovčanin) – koja je na muzičkoj sceni Beograda aktivna još od ranih devedestih godina. Član je alternativnog teatra “Pozorište šešira”, kao i nekoliko beogradskih alternativnih muzičkih grupa, a od 1998. godine stvara muziku i nastupa u grupi Lira Vega, koja trenutno funkcioniše kao duet.

LULU je DJ i producent iz Beograda koji po svom specifičnom eklektičnom stilu, privlači pažnju kako svojim setovima, tako i live nastupima.

Otto Von Disko odnosno Marko Magazin je jedan od aktivnijih članova srpske klupske scene, kako iza tako i ispred DJ pulta, ili na radnom mestu u bekstejdžu Dance Arene najvećeg srpskog festivala. Mladom DJ-u i producentu iz Novog Sada biće ovo prvi zvanično objavljeni remiks.

Luke Black/Photo: universalmusic.rs by Miloš Radičević
Luke Black/Photo: universalmusic.rs by Miloš Radičević

[infobox title=’Kako je Luka iz Čačka postao Luk Blek’]

Luke Black/Photo: universalmusic.rs by Miloš Radičević
Luke Black/Photo: universalmusic.rs by Miloš Radičević

Luka Ivanović (23) je svoje prve muzičke korake napravio još tokom tinejdžerskih dana u rodnom gradu Čačku. Potreba za turbulentnijim životom i želja da ispuni svoje velike ambicije dovode ga u Beograd, kao studenta Engleskog jezika i književnosti. U februaru 2015. Luke Black prvi put u javnosti predstavlja svoj zvanični singl “D-Generation”. Nakon sjajnih reakcija publike, radijskih urednika i potpisivanja ugovora sa Universal Music Group, jedinom internacionalnom kompanijom sa direktnim predstavništvom u Srbiji, Luka Ivanović konačno driče postaje Luk Blek. Njegova muzika protkana je snažnim vokalom koji nosi dozu sete i zaraznim sint melodijamau kombinaciji sa klasičnim klavirskim notama i jakim basom. Njegovi singlovi se emituju u Francuskoj, Austriji, Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama i širom sveta. Njegovo oko za umetnost i modu prepoznaju domaći i strani mediji, čime postaje mezimac modnih i lajfstajl magazina. Luke Black biva jedini izvođač iz ovog dela Evrope koji je predstavljen u sklopu globalnog Instagram projekta @music koji je do sada predstavio već poznate muzičke velikane kao što su 50 Cent, Majli Sajrus, Foo Fighters i mnogi drugi.[/infobox]

 “Taman kada smo pomislili da »Demons« ne može da zvuči bolje, Luke Black je objavio Demons Remix EP!”, napisao je američki Celeb Mix.

Treba li bolja pozivnica za preslušavanje?

 

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime