Demoliranje 19. juna u Atomu uz bendove El Pre3idente, Dusi i Sanitarium

0
307
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

U petak, 19. juna u klubu Atom Akademija – Demoliranje. Za one koji ne znaju to je predstavljanje autorskih bendova začinjeno odličnom muzikom i pozitivnim vajbom.

Ovog petka u Atomu Demoliraju bendovi: El Pre3idente, Dusi i Sanitarium.

El Pre3idente Band/ Photo: Facebook @elprezidenteband
El Pre3idente Band/ Photo: Facebook @elprezidenteband

Mladenovački El Pre3idente nastao je 2017. godine posle predsedničkih izbora u kojima je učestvovao frontmen grupe Luka Maksimović pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli. Alter ego Luke Maksimovića bio je povod za stvaranje benda pod imenom El Prezidente.

Bend svira hard core/rep muziku, a tekstovi pesama imaju kritički osvrt na društvo, sistem i politiku.

Posle nekoliko promena u članstvu, sadašnju ekipu čine: Luka Maksimović (vokal), Miljan Milosavljević (drugi vokal), Milan Đorđević (bas gitara), Dragan Mladenović (ritam gitara), Nenad Vještica (solo gitara) i Filip Fly Đorđević (bubnjevi).

Dusi/ Photo: Facebook @dusibgd
Dusi/ Photo: Facebook @dusibgd

Dusi je beogradski autorski alternative groove metal bend osnovan 2016. godine. U svojim pesmama govore o iskrenosti i suštini života i ljudskim vrlinama i manama, na dosad neviđen spoj gruv metala i alternativne muzike.

Ekipu benda čine: Mijat Ćosić (vokali), Nikola Perazić (gitare), Miloš Stanković (bas), Stefan Slavković (bubnjevi).

Sanitarium/ Photo: gitarijada.rs
Sanitarium/ Photo: gitarijada.rs

Sanitarium je alternativni metal bend koji čini petočlana ekipa sa teritorije grada Beograda. Njihove pesme su na srpskom jeziku, a muzika je bazirana na metal zvuku uz elementa panka i grungea.

Bend Sanitarium čine: Nenad Živković Žile (vokal), Marko Narančić Narke (gitara), Uroš Pajić Paja (gitara), Viktor Kiralj (bas gitara) i Miloš Bajić Hobit (bubnjevi).

Vrata kluba se otvaraju u 21:00 čas, svirka počinje u 22:30 (budite tačni, počinje na vreme), a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime