Demofest ponovo u društvu najboljih evropskih festivala… Banjalučki festival nominovan za UK Festival Awards

0
242
Oglasi
Photo: Demofest
Photo: Demofest

Banjalučki Demofest, najveći regionalni festival demo bendova, i ove godine je nominovan za nagradu u kategoriji “Best Overseas Festival” – najbolji festival van Velike Britanije.

Demofest je prvi i jedini festival iz Bosne i Hercegovine koji je nominovan za ovo priznanje, pa se tako još jednom našao u društvu najboljih i najvećih evropskih festivala kao što su Sziget, Roskilde, EXIT, Outlook…

Pobednik u spomenutoj kategoriji se određuje online glasovima, a ukoliko želite da se Demofest nađe u samom vrhu evropskih muzičkih festivala, možete glasati na OVOM linku u sekciji pod rednim brojem 8.

Zahvaljujući glasanju možete da osvojite i ulaznice za neke od najpoznatijih evropskih festivala, a samo glasanje je otvoreno do 23. oktobra.

Photo: Demofest
Photo: Demofest

– Nominacija za UK Festival Awards dolazi u vreme kada se uveliko spremamo za 11. izdanje Demofesta, što nam je svakako vetar u leđa. Ovo je takođe dokaz da se za kvalitet Demofesta čuje mnogo dalje nego što je to ex-Yu područje na koje smo primarno fokusirani, što je potvrđeno i kanadskim priznanjem, tj. listom festivala koji imaju najbolji odnos sa publikom, zbog toga ne sumnjam da ćemo imati njenu podršku – navela je Brankica Janković, direktor Demofesta.

Glas podrške Demofestu direktno utiče na ugled festivala u evropskim krugovima, što će značajno doprinijeti kvalitetu narednog izdanja banjalučkog festivala.

Jedanesti Demofest će biti održan od 19. do 21. jula 2018. godine na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Da se prisetimo… Slonz, pobednici jubilarnog izdanja Demofesta…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime