“Deliverance”, prva od šest neobjavljenih pesama legendarnog Prinsa, ukonjena sa interneta

0
186
Oglasi
Prins/ Photo: Wikipedia.org
Prins/ Photo: Wikipedia.org

Legendarni muzičar, pevač i tekstopisac Prins umro je 21. aprila prošle godine, a povodom prve godišnjice njegove smrti najveća muzičko-izdavačka kuća Universal Music objaviće kompilaciju neobjavljenih pesama velikog umetnika.

Kompilacija od šest pesama pod nazivom “Deliverance”, sadrži pesme koje je Prins snimao od 2006. do 2008. godine.

Fanovi Prinsa imaće priliku da čuju sve pesme u petak, 21. aprila, a pesma “Deliverance” bila je dostupna samo jedan dan na plejerima iTunes, Google Play i Apple Music.

Međutim, pravni zatupnici Prinsove porodice su veoma brzo dobili nalog da svi snimci budu uklonjeni sa interneta, tako da je danas “Deliverance” nemoguće pronaći na netu u iole pristojnom izdanju.

Album će se naći u prodaji od petka po ceni od 6.99 dolara za MP3 verzije ili 19.99 dolara za pesme sa visokim kvalitetom zvuka.

Kompilacija takođe sadrži pjesme “I am”, “Touch me”, “Sunrise sunset”, “No one else” i “I am (extended)” ili u produženoj verziji.

Podsećamo, Prins je pronađen mrtav na svom imanju u Minesoti sedam dana nakon što su mu doktori spasli život od predoziranja. Autopsija je pokazala prisustvo tragova lekova protiv bolova.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime