Dejvid Li Rot trebalo je da noćas održi prvi u seriji oproštajnih koncerata… ali, jbg…

0
247
Oglasi
Dejvid Li Rot/Photo: facebook promo
Dejvid Li Rot/Photo: facebook promo

Planirani nastupi Dejvida Lija Rota u Las Vegasu u novogodišnjoj noći i prvom novogodišnem danu otkazani su, navodno, zbog zabrinutosti u vezi sa kovidom.

Televizijska stanica u Las Vegasu KTNV je napomenula da im je poslato saopštenje za javnost u kojem se navodi sledeće: “Zbog nepredviđenih okolnosti u vezi sa COVID-om i iz opreza za one koji rade i prisustvuju koncertima, nastupi Dejvida Li Rota zakazani za 31. decembar 2021. i 1. januar 2022. su otkazani. Povraćaj sredstava će biti automatski obrađen, a vlasnici karata biće direktno obavešteni”.

DEJVID LI ROT ODBIO DA BUDE PODRŠKA MOTLEY CRUE NA TURNEJI: NEĆU DA BUDEM PREDGRUPA BENDOVIMA NA KOJE SAM UTICAO

Ova poruka se skoro doslovno poklapa sa tvitom iz Kuće bluza iz Las Vegasa, koji je postavljen ranije uveče, ali je uklonjen. Iako je taj tvit obrisan, nastupi su označeni kao “otkazani” na web stranici bez dodatnog objašnjenja.

Rot još uvek ima niz datuma u Vegasu koji su ostali u njegovom kalendaru, a sledeći nastup je zakazan za 5. januar. Ranije ove godine, bivši frontmen Van Halena je najavio da će se povući, a datumi u Gradu greha će mu poslužiti kao poslednji susreti s publikom.

– Obuvam cipele  i odlazim u penziju – priznao je Rot za Las Vegas Review Journal. – Neću da objašnjavam izjavu. Objašnjenje je u saopštenju. Ovo je mojih poslednjih pet nastupa.

Pevač je kasnije dodao još četiri nastupa “zbog velike potražnje”.

DEJVID LI ROT: IDEM U PENZIJU, PODELITE TU VEST SA SVETOM… EDIJEVA SMRT ME OSVESTILA, MISLIO SAM DA JE NA MENE RED…

Rot je nagovestio mogućnost da mu se njegov bivši kolega iz benda, Aleks Van Hejlen, pridruži na bini na nekim od oproštajnih koncerata. Nastup bubnjara međutim nije potvrđen, a Volfgang Van Hejlen – Aleksov nećak – takođe je pomenuo da ne veruje u tu ideju.

– Ne govorim u ime Ala ili bilo šta, ali nisam čuo – objasnio je Volfgang za Spin. – Nisam razgovarao sa Alom o tome, ali mislim, to baš i ne izgleda kao nešto što bi Al uradio . Ono što je sa Van Halenom trebalo da ljudi do sada nauče je da ako to ne dolazi od njih, to nije istina. A Al nije dao nikakve javne izjave o tome. Tako da to ne bih očekivao.

HL/Izvor: ultimateclassicrosk.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime