DECA IZ VODE: Koncerti posvećeni EKV u Quarteru i Božidarcu

0
207
Oglasi
Deca iz vode/Photo: Facebook
Deca iz vode/Photo: Facebook

Grupa Deca iz vode održaće specijalni koncert 10. juna u beogradskom Božidarcu, povodom 30 godina od objavljivanja kultnog albuma “EKV19live86 – Live in Kulušić”. Dan ranije, 9. juna, bend će sa istom programom nastupiti i u novosadskom klubu Quarter.

Deca iz vode” jedini autentični EKV tribute band na ovim prostorima. Oni će nastupiti zajedno sa specijalnim gostom Ivanom Rankovićem – Rakom, koji je u EKV-u svirao bubnjeve od 1985. do 1987. godine!

Raka će zajedno sa Decom iz vode odsvirati ovaj kultni live album kao što je to radio i pre 30 godina zajedno sa Milanom, Bojanom i Margitom, na istom setu bubnjeva na kojem je to činio i pre tri decenije!

Deca iz vode pripremaju celovečernji EKV spektakl, pa će pored Rake, na scenu u jednom delu programa izvesti i svog bubnjara, ne bi li publiku podsetili na najveće hitove EKV-a koji se nisu našli na albumu “EKV19live86 – Live in Kulušić”.

https://www.youtube.com/watch?v=A1nLwZbbtSY

Za ovaj jedinstveni autentični nastup Dece iz vode publiku Božidarca zagrejaće Maljčiki, koji će nas podsetiti na period novog talasa i odsvirati pesme Šarla Akrobate, Idola, Orgazma, Partibrejkersa, Haustora…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime