Davorin Bogović ispunio san glumici sa migrenom….

0
398
Ana Marija Bokor Vrdoljak i Davorin Bogović/Photo: screenshot
Oglasi

Oni koji pate od migrene često se na nju žale, a duhoviti tekst o tom čestom zdravstvenom problemu je opisala glumica Ana Marija Bokor Vrdoljak.

Dvojac ShyBy, koji čine kompozitor i muzičar Ivan Arnold i glumac Mario Mirković, napisali su muziku na njen tekst, a sve zajedno odlično se nadovezalo na muzički izraz Davorina Bogovića koji je ovu pesmu otpevao u duetu s autorkom teksta, inače glumicom pozorišta Žar ptica, saopšteno je iz Croatia Recordsa.

Njegovo ime je Davorin Bogović… a sada je predstavio pesmu “Ljubav kao vjeran pas”

Ana Mariji je ovo prva muzička saradnja van pozorišta, a pesmu je napisala još pre nekoliko godina.

– Već dugo patim od migrene i jednostavno sam na papir stavila sve što osećam zbog toga. Kad smo tekst spojili s muzikom i aranžmanom koji je napisao Mario Mirković shvatili smo da imamo odličnu rok pesmu za koju smo uvereni kako će mnogi pevušiti. Povezala sam se s Davorinom Bogovićem, mojim muzičkim idolom, a na moje oduševljenje on je pristao da pesmu otpevamo zajedno i da se nađe na njegovom novom albumu. Eto, osim što pevam sa svojim idolom, ostvario mi se i moj devojački san da budem rok pevačica – navodi Ana.

Za ovu pesmu snimljen je i spot čiju režiju potpisuje Jerko Domagoj Vrdoljak.

Bogović, legenda Prljavog kazališta, kaže kako ga pesma podsjeća na hit “Je t’aime”, jer se radi o prizorima iz bračnog života.

– Svidela mi se i uklapa se u moj stil, a sad sam u petoj brzini jer spremam novi album – dodao je Davorin Bogović.

HL/Izvor: cdm.me

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime