Davorin Bogović i Ana Jakšić u novoj pesmi riječog bluegrass benda The Romans

0
231
Davorin Bogović & Ana Jakšić/ Photo: Promo
Oglasi

Riječki bluegrass bend The Romans (nekadašnji Sarah & The Romans) predstavio je novi video singl pod nazivom “Kiša”.

Uz The Romanse, “Kišu” pevaju i legendarni Davorin Bogović kao i poznato riječko vokalno ime Ana Jakšić.

Novom pesmom bend želi da poruči da nije sve tako depresivno i melanholično kad pada kiša, već da i kiša krije lepotu u sebi.

Ana Jakšić/ Photo: Promo

– Većina nas se povlači u zatvorene prostore kad pada kiša, no i tada se može svašta dogoditi. Možemo iskoristiti to vrijeme za korisne stvari te poniknuti u sebe i svoje misli – rekao je Goran Troha za Novi list, i dodao da je pesma u njihovom prepoznatljivom country stilu.

Poznanstvo Trohe i Bogovića dugo je već četiri decenije, a počelo je u vreme kad je Troha svirao u Idejnim nemirima pa je dogovor o ovoj saradnji brzo postignut na obostrano zadovoljstvo.

– Pesma mi vokalno odgovara, a i tekst mi se vrlo sviđa. Lagano je, baš onako če-če. Nađem se ja u svemu, bitno da nisu narodnjaci i da nije hip-hop, ha-ha – izjavio je Bogović.

Davorin Bogović & Ana Jakšić/ Photo: Promo

Režiju spota potpisuje Nicolas Kurelić, a snimljen je u gradu koji godišnje ima i do tri puta više padavina od Londona – a to je, naravno, Rijeka.

Muziku za “Kišu” uradio je Andrej Juretić, na tekstu mu se pridružio Goran Troha, dok aranžman potpisuje Davorin Bogović.

Za producentskim pultom našao se Matej Zec, a pesma je snimljena u riječkom studiju G.I.S. Rijeci i ljubljanskom Metro studiju.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime