Davor Gobac i The Bastardz poručuju: “Sve je lako kad si gad”

0
475
Oglasi
Davor Gobac/ Photo: Promo (Menart)
Davor Gobac/ Photo: Promo (Menart)

“Sve je lako kad si gad” nova je pesma grupe The Bastardz u kojoj se funk legendama pridružio neponovljivi Davor Gobac.

– Reč je o dance soul funky  numeri sa  blues/rock uticajima u kojoj se Gobac, kao rasni rock vokal, odmah savršeno snašao. Odluka o duetu sa Gobcem je pala još u vreme dok je pesma bila u demo fazi bez teksta. Naime, bendu je odmah bilo jasno da bi upravo Gobac bio odličan izbor za ovu pesmu, a obzirom na dugogodišnje prijateljstvo sa članovima benda kao i senzibilitet pesme u kojoj su se i bend i vokalni solista našli, Gobac je to odmah prihvatio – izjavio je frontmen Bastardza, Zoran Jex Jaeger.

“Sve je lako kad si gad” je prva zvanična saradnja Davora Gobca i benda The Bastardz. Doduše, sarađivali su ranije u projektu Dino Dvornik Tribute Band, a Dvornikova pesma “Sretan Božić, Sretna Nova Godina” je autorska numera Dine Dvornika, Davora Gobca i Jexa Zorana Jaegera.

Davor Gobac/ Photo: Promo (Menart)
Davor Gobac/ Photo: Promo (Menart)

– Konačno prava saradnja sa mojim prijateljem Jexom i njegovim Bastardzima. Pesma “Sve je lako kad si gad’ je jedna šaljiva i poučna pesma koju smo lako realiovali i napokon se rodila naša prva saradnja – kazao je Davor Gobac.

Pesma “Sve je lako kad si gad” snimljena je u dve verzije, radio edit i extended, a, tu je i instrumentalna verzija pod nazivom “Gad”.

– Na novoj su pesmi svirali i pevali Alen Sveto na bassu, Gojko Tomljanović na klavijaturama, pevačica Tasha Nataša Petric, bubnjar Damir Šomen i na saksofonu, ovogodišnji dobitnik nagrade “Status”, Ivek Premelc, što je stalna postava Bastardza, a kao poseban gost uz, naravno, Davora Gobca, klavijature svira stari saradnik i prijatelj Bastardza, osnivač londonske world fusion grupe  Voices of Nature, Andrej Koy Kljaković. Sve je to lepo izmiksovao prijatelj, saborac i saradnik Oleg Colnago – rekao je Jex.

Pesmu prati zanimljiv i duhovit video spot koji je režirao Hrvoje Banić (MIB produkcija), a u kojem nestašni Gobac po centru grada Zagreba smišlja šale za prolaznike, a deci krade sladolede i trotinete.

Pesma “Sve je lako kad si gad” dostupna je na svim streaming platformama, a spot možete da pogledate u nastavku…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime