Dani Treho ni kriv ni dužan usred prljavog medijskog rata između Ukrajine i Rusije…

0
296
Dani Treho, screenshot YouTube
Oglasi

Početkom nedelje društvenim mrežama počeo je da kruži video u kojem se navodi kako je glumac Dani Treho odbio da poseti Ukrajinu u sklopu PR kampanje koja bi mu bila plaćena a sve zbog toga što je kancelarija predsednika Zelenskog tražila “učešće” u iznosa koji bi mu bio plaćen.

Dobričina s opasnom facom… Legendarni glumac Dani Treho nahranio 800 porodica

U videu se navodi kako je Treho trebalo da dobije 100.000 dolara ali je zatim obavešten da će dobiti 150.000 s tim da 50.000 mora da vrati onima koji su ga pozvali. Portal Deadline kontaktirao je portparola Danija Treha koji im je rekao kako je cela priča lažna. Volodimir Zelenski nikada nije pozvao Treha u Ukrajinu, nikada mu nije ponudio novac za dolazak u njegovu zemlju niti je ikada neko iz kancelarije predsednika Zelenksog tražio da mu im se vrati deo honorara.

Dani Treho se prisetio dana u ozloglašenom zatvoru Soledad: Poludeli smo zbog Beatlesa i “Hey Jude”, takve nerede “rupa” ne pamti

Portparol Danija Treha jasno je rekao:

– To se nikada nije dogodilo. Neto je to izmislio.

U videu se navodi glumčev agent Rajan Dejvis kao izvor priče. Međutim, predstavnik za medije glumca je objasnio da nikakav Rajan Dejvis nije njegov agent niti je ikada bio.

Danija Treha dugo nisu smatrali ozbiljnim glumcem… a onda je stigao film koji je promenio sve

Politički novinar Brajan Krazenstein bio je među prvima koji su rekli kako je video – lažan.

“Ovo je LAŽNI video koji se deli sa naloga koji su pretežno povezani s Rusijom“, napisao je Krazenstein dodajući kako se podmeće kako je to, originalno, video televizijske kuće MSNBC. Među onima koji su podelili taj video bio je i Dmitrij Poljanski, ruski diplomata pri Ujedinjenim nacijama, koji je napisao “Korupcija u Ukrajini? Kakva korupcija?“. Ujedno je naveo i izvor, opskurnu stranicu na ruskom jeziku s koje je preuzeo taj video.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime