Danas počinje Sea Dance… Veliko otvaranje uz Bajagu i Instruktore, Parampaščad, Meduzu, Satorija…

0
234
Oglasi
Sea Dance Festival 2019/ Photo: Promo (Sea Dance)
Sea Dance Festival 2019/ Photo: Promo (Sea Dance)

Sedmo izdanje Sea Dance festivala na plaži Buljarica večeras će svojim nastupima otvoriti Meduza, Satori i Bajaga sa svojim Instruktorima.

Uz navedene headlinere u narednim danima, do 29. avgusta, u Crnu Goru stiže sam vrh svetske i regionalne elektronske, trap/hip hop i rock scene: Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Topic, kao i Senidah, Vojko V, Who See, Sajsi MC, Tijana T…

Festivalske kapije se otvaraju u 19:00, a posetiocima se preporučuje da dođu ranije i zamene svoje vaučere za festivalske narukvice.

Kako je najavljeno, Sea Dance će biti održan u skladu sa bezbednosnim protokolom kako bi se stvorili potpuno sigurni epidemiološki uslovi unutar festivalskog prostora.

Svi posetioci moraće da pokažu jedan od četiri uslova iz Nacionalne Covid potvrde, a u slučaju da ih ne poseduju organizovano je brzo antigensko testiranje po povlašćenoj ceni od pet evra.

Bajaga/ Photo: AleX
Bajaga/ Photo: AleX

Sea Dance festival, jedan od međunarodno najpopularnijih brendova Crne Gore i vodeći evropski festival na Mediteranu, do sada je doveo blizu pola miliona posetilaca u Crnu Goru, iz više od 40 zemalja sveta.

Od osnivanja, svake godine je i zvanično rangiran kao jedan od deset najboljih evropskih festivala u kategoriji do 40.000 posetilaca dnevno, a već prvo izdanje festivala, 2014. godine, osvojilo je nagradu “Najbolji evropski festival“ u pomenutoj kategoriji.

Meduza/ Photo: Promo (Sea Dance)
Meduza/ Photo: Promo (Sea Dance)

Zvanične procedure za ulazak na festival
U skladu s važećim epidemiološkim merama u Crnoj Gori, ulaz na festival će biti ograničen na one posetioce koji imaju dokaz da su primili najmanje jednu dozu vakcine protiv Kovida-19, ili negativan PRC test ne stariji od 72 sata, ili pozitivan nalaz PCR testa stariji od 14, a ne stariji od 180 dana (što je dokaz da je posetilac preležao Kovid-19), ili negativan brzi antigenski test BAT, ne stariji od 48 sati.

Cena četvorodnevnih kompleta festivalskih ulaznica za Sea Dance je 4690 dinara , dok jednodnevne ulaznice posetioci mogu kupiti po ceni od 2220 dinara. Sve ulaznice se mogu kupiti putem GigsTix prodajne mreže, a dostupne su i na festivalskim kapijama.

Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu festivala. Ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival.

Photo: Promo
Photo: Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime