“Dan kad biće sve u redu” je konačno svanuo… Pogledajte novi spot benda Parampaščad

0
257
Oglasi
Parampaščad/Photo: Nebojša Medo Perković
Parampaščad/Photo: Nebojša Medo Perković

Jedan od najaktivnijih i prema rečima mnogih najkvalitetnijih crnogorskih rok bendova, Parampaščad iz Spuža, objavio je svoj novi singl “Dan kad biće sve u redu” za beogradsku izdavačku kuću Lampshade Media za koju će objaviti i debi album.

Novi singl je prvi put ispraćen i jako interesantnim video spotom. Spot za pesmu radili su u saradnji sa crnogorskom produkcijskom kućom Mediatag, konkretnije Ivanom Mandićem i Nebojšom Perkovićem. Spot je sniman u “njihovim krajevima” i odiše dozom crnogorskog humora. Za čitav zvučni aspekt pesme odgovorni su sami članovi benda budući da su je snimili i isproducirali u svom studiju Stivi.

Crnogorska publika je već upoznata sa radom Parampaščadi a članovi ovog benda su izjavili da im posebno zadovljstvo čini to što će “svoju muziku proširiti i na bratsko tržište Srbije”.

– Jako smo zadovoljni spotom koji je nedavno objavljen, a vidim da su i reakcije gledalaca takođe pozitivne. Nastojaćemo da u narednom periodu nastavimo s dobrim radom tako da su u pripremi i nove ekranizacije, i siguran sam da ni narednog puta nećemo izneveriti našu publiku, koju jako cenimo i bez koje sve ovo ne bi imalo nikakvog smisla -izjavio je ovom prilikom Momčilo, basista benda Parampaščad.

Iako su svoj novi singl još ranije koncertno predstavili publici, prva prilika za publiku u Crnoj Gori da čuje ovu pesmu uživo nakon objavljivanja biće 28. jula na novom Montenegro Beer Festu koji se ove godine po prvi put održava na Cetinju. Sastav Parampaščad sa zadovljstvom najavljuje novu muziku već za početak jeseni.

Pogledajte spot za “Dan kad biće sve u redu”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime