Daleka obala predstavila “rokersko-diznijevski” spot za pesmu “Wonderland”

0
449
Daleka obala/Pjoto: Dancing Bear promo
Oglasi

Daleka obala predstavila je novi spot za pesmu “Wonderland”. Reč je o singlu s albuma “Kao sad”.

Tekst pesme potpisuju gitarista Boris Hrepić Hrepa i bubnjar Zoran Ukić, koji je odgovoran i za muziku. Za aranžman su zaslužni svi članovi benda: bubnjar Zoran Ukić, gitarista Boris Hrepić, basista Jadran Vušković, pevač Jakša Kriletić Jordes, kao i producent Leo Anđelković.

– Odraz dojma naznačili smo samo u tekstu, a glazbom namjerno nismo duplirali sfumato slike zanosa, nego smo pjesmu položili na čvrsti rokerski obrazac. To je zbog toga da bismo svakom slušatelju ostavili vlastiti doživljaj, sjećanje na staklenasti zvuk Zvončice u letu i idilične pastele proživljenog vremena. Zato u spotu nema naših likova niti ičega što bi moglo narušiti dojam. Samo dvoje izmišljenih mladih u tom polusnu zaljubljenosti i bajke. Disney, slušatelji i Daleka obala. Sve je to rock’n’roll – kaže bubnjar Ukić.

Daleka obala – Kao sad, cover

– Naš novi singl pokriva onaj znani trenutak ljubavi u kojem nam se čini da smo doista u zemlji čudesa. U sjećanju i potrebi da se vratimo u to nestvarno vrijeme na razmeđi jave i sna u nama se budi diznijevski svijet očaranosti, zlatna prašina djetinje imaginacije prepuna boja i svjetlosti. U zaustavljenom trenutku opet smo Petar Pan, Wendy i drugi junaci nevinog ushita – dodaje.

Reditelj spota je Dinko Čvorić Doringo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime