Da li ste za ples… Bailemos tango vikend u subotu 24. juna u novosadskoj Fabrici

0
268
Pabla Cortazza i Daniela Ginia/ Photo: Promo
Oglasi

Bailemos tango vikend održaće se u subotu 24. juna u SKCNS Fabrika, a tokom ovog događaja zaljubljenici u ovaj ples imaće priliku da uče i napreduju u svom tango izražaju uz instruktore iz Buenos Airesa, Pabla Cortazza i Daniela Ginia.

Događaj obuhvata dnevne radionice zatvorenog tipa i plesno veče Gran Milonga.

Prva radionica “Od osnovnih do naprednih pokreta – možemo to da otplešemo!“ održaće se od 12:00 do 13:30 časova.

Kako najavljuju organizatori plesači će tokom radonice pripremati tela za kretanje, izazvati sebe i videti koliko daleko mogu da stignu u plesnim pokretima.

Druga radionica “Hajde da se plešemo tango, valcer, milongu… Jedna ljubav – tango“ održaće se od 13:45 do 15:15 časova, tokom koje će polaznici plesati uz raznovrsnu muziku.

Radionice su zatvorenog tipa i namenjene su onima koji već plešu tango. Registracija za radionice je obavezna, a oni koji žele da se prijave treba da se jave organizatorki Nataši Đorđević na broj telefona 064 1879 774.

Plesno veče počinje u 20:00 časova, a tokom večeri će zaljubljenici u tango uživati i plesati uz razne tango kompozitore, od Carlosa Gardela do Astora Piazzolle, uz obavezan zvuk najpoznatijeg tango gitariste Adolfa Beróna. Muziku će puštati DJ Daniel Gini.

Ulaz je besplatan, a dobrodošli su svi bez obzira na prethodno plesačko iskustvo.

Photo: Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime