Da li ste spremni da budete deo “Dijagnoze”? U subotu je premijera prvog srpskog igranog interaktivnog filma…

0
292
Dijagnoza/Photo: Dijagnoza film
Oglasi

U Beogradu će sutra, 1. aprila, biti održana premijerua interaktivnog filma “Dijagnoza”. Premijera će biti održana u sali Gradske opštine Stari grad u Makedonskoj 42, od 20 časova.

“Dijagnoza” je prvi srpski igrani interaktivni film na striming platformi.

Šta će zadesiti četvoro mladih ljudi kada budu primorani na nemilosrdnu igru onda kad su najviše osetljivi? Bilo klikom miša ili glasom u bioskopskoj sali, publika će morati da ostavi ulogu pasivnog posmatrača i da svojim izborom razotkrije tajne likova i utiče na njihovu sudbinu.

Oni su svoj izbor već napravili. Koji ćete Vi?

Dijagnoza/Photo: Dijagnoza film

Režiju i montažu “Dijagnoze” potpisuje Damjan Paunković, producent je Aleksandar Bradić, direktor fotografije Marko Mihailović, a uloge igraju Đorđe Galić (ilija), Jovan Živković (Strahinja), Jana Mihailović (Kaća), Đurđica Đurović (Ceca) i Sofija Milosavljević (spsiholoig).

– Uopšte nije bio cilj da film ima humoristički karakter. Kraj filma recimo, nikome nije smešan, zato što je kraj pisan vrlo ozbiljno. Suština je u tome da generalno u životu kada upoznajemo osobu koja izgleda kao da možda ima neki problem, nama ona može da izgleda smešno. Međutim, ako mi nju posmatramo posprdno, to može imati zaista ozbiljne posledice – kaže reditelj Damjan Paunković.

Dakle, da li ste spremni da budete deo “Dijagnoze”?

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime