Da li smo…? The Bite objavio novi EP “Are We Mad?!“

0
268
The Bite/ Photo: Kan i Lingus Studio
Oglasi

Beogradski riff’n’roll bend The Bite objavio je digitalno izdanje “Are We Mad?!“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Tri godine posle albuma “Chains“, The Bite je u februaru video spotom za pesmu “You Don’t Have Me“ najavio novo izdanje.

EP sadrži ukupno pet pesama: “Alone“, “You Don’t Have Me“, “You Think You Know Me“, “Are We Mad?!” i “They Say“.

Konceptualno i aranžerski drugačije, a opet sa prepoznatljivim tvrdim zvukom i rifovima, pesme sa ovog izdanja su “korak dalje” koji je bend napravio.

The Bite/ Photo: Kan i Lingus Studio

– Uvek smo radili i radićemo onako kako osećamo da treba. Tu nema kompromisa. Svaki ton koji je odsviran i otpevan na ovom izdanju je rezultat onoga što jesmo, i ako zvuči drugačije, to je zbog toga što smo i mi malo drugačiji – kazali su članovi benda i dodali da veruju u sve pesme sa ovog izdanja:
– Verujemo da svaka od ovih pet pesama ima posebnu i jaku energiju. Svaka na svoj način ima nešto što može da vas pomeri, muzički i/ili tekstualno, treba ih samo slušati. I čuti.

EP “Are We Mad?!“ je u King Oliver/Blaze studiju snimio i producirao Ivan Srdanović. Pored članova benda: Ljiljana Zdravković (vokal), Bojan Savić (gitara), Bojan Stevanović (bubanj) i Ivan Srdanović (ritam gitara), na albumu su učestvovali i Aleksandar Ilić Bassman koji je odsvirao bas gitaru i Nataša Guberinić koja je otpevala sve prateće vokale.

Uz EP bend je predstavio i spot za naslovnu pesmu “Are We Mad?!“ za koji snimanje i montažu potpisuje studio Kan i Lingus.

“Da li smo…?“ pita se The Bite i konstatuje da je ravnodušnost najgore stanje za čoveka u današnjem vremenu, ne želeći da dalje objašnjava “značenje“ ove ili bilo koje druge pesme sa izdanja:  – I pesma i spot govore dovoljno…

EP “Are We Mad?!“ dostupan je na YouTube kanalu Multimedia Music, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime