Da li je to ptica? Da li je to avion? Ne… to je SUPERPUTIN!

0
203
Oglasi

Na izložbi “Superputin” u Moskvi posvećenoj Vladimiru Putinu posetioci će moći da vide slike i skulpture koje aktualnog predsednika Rusije prikazuju kao Supermena, jahača konja, jahača medveda, ljubitelja životinja, čak i Deda Mraza.

 

U velikoj dvorani muzeja smeštenog u prostoru nekadašnje fabrike u središtu glavnog ruskog grada posetioci će moći da uživaju u slikama i skulpturama koje njihovog predsednika prikazuju dok nežno miluje štene, podiže rusku zastavu, neustrašivo jaše medveda, pokazuje “nadljudsku” snagu tokom susreta s uspavanim tigrom, na Arktiku se druži s polarnim medvedom ili hrabro puca iz minobacača, prenosi Hina.

– Svaka izložena slika ili skulptura ističe neki od kvaliteta i vrednosti našega predsednika – rekla je za AFP Julija Žujeva, organizatorka izložbe koja će biti otvorena do 15. januara, a na kojoj je izloženo 30 slika i skulptura koje su izradili mladi ruski umetnici.

 

– Svaki je mladi umetnik Putina predstavio u nekom pozitivnom aspektu. Svako od njih ga voli, poštuje i podržava – dodala je dvadesetdvogodišnja Žujeva.

 

– Putin je prikazan u liku nekog od superjunaka jer on je naš superpredsednik i supervođa – rekla je Žujeva, dodavši uz smeh da mu samo nedostaje “superžena”.

Više fotografija možete da pogledate na OVOM LINKU.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime