Contra je bacila “Kocku”… Pogledajte novi video singl virovitičkog rok benda

0
119
Contra/ Photo: Promo
Oglasi

Posle debitantskog studijskog albuma “Sunce izlazi na zapadu” virovitički rock bend Contra predstavio je krajem marta novi video singl pod nazivom “Kocka”.

Radiofoničnu i melodičnu pesmu prati spot, kojeg je režirao Matija Turkalj. Za muziku i tekst je zaslužan Matej Mihelčić, aranžman potpisuje cela Contra, a produkciju i mastering su uradili Siniša Radić, Ivan Medarić i Boris Juhas.

Contra singlom i spotom “Pričala si mi (Acoustic)” završava priču debitantskog albuma “Sunce izlazi na zapadu”

– “Kocka” je prvi singl koji najavljuje naš album “Zadrži dah i zašuti”, koji će biti pravo rockersko osvježenje na sceni. Direktan, dubok, melodičan, ugodan za uho, kako radijskog prijemnika, tako i sušalica na glavi. Naravno, najbolje će zvučati na koncertima uživo. “Kocka” ga predstavlja na način kreacije osjećaja i polemike kod stvaranja. Meni kao autoru probudila je cijeli spektar boja i mašte, pogotovo u kasnim noćnim satima. “Kocka” je snimljena pod redateljskom palicom Matije Turkalja, na raznim lokacijama u Virovitici. Jako smo zahvalni što u spotu uz našu novu klavijaturisticu Ivonu, glume djevojčica Dunja i Darija. Sam singl i album otvaraju novo poglavlje Contre te zaokret na malo topliji i melodičniji zvuk, na koje su svakako utjecali producenti Siniša Radić,Ivan Medarić i Boris Juhas – kazao je frontmen benda, Matej Mihelčić.

Contra/ Photo: Promo

Spot “Kocka” je vizuelna prezentacija kreativnog uma u samom trenutku stvaranja autorskog dela.

Od glavnih likova i raznih astralnih slika pa sve do emocija, smeha, suza i cirkusa kojim je kreativac okružen.

Asocijacije u samom spletu inspiracije. Baš kao Rubikova kocka, puna boja, koju stalno slažemo sve do krajnjeg rešenja.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime