Čija je ovo glupa ideja…? Fanovi razočarani jednom stvari u trejleru za nastavak “Džokera”

0
142
Joker: Folie à Deux. promo
Oglasi

Studio Warner Bros. Pictures objavio je pre nekoliko dana prvi trejler za “Joker: Folie à Deux”, dugoočekivani nastavak “Jokera” iz 2019. godine, ali većini fanova ne sviđa se jedna stvar.

Glavne uloge igraju Hoakin Finiks kao Džoker i Lejdi Gaga kao Harli Kvib, a trejler započinje u mentalnoj ustanovi u kojoj je Artur Flek, poznatiji kao Džoker, završio na kraju prošlog filma. Artur tamo upoznaje Harli Kvin koja se žali što, za razliku od njega, nije postigla ništa u životu.

Muzička misterija ‘Jokera 2’: Biće najmanje 15 obrada poznatih pesama, čekaju se dva originala…

Pošto Harli i Artur pobegnu iz ustanove, možemo da vidimo montažu scena u kojima plešu ulicama Gotama i nastupaju po klubovima, dok u pozadini svira pesma “What the World Needs Now Is Love”, što je i najveća zamerka fanova posle izlaska trailera. Naime, nastavak hit filma o najpoznatijem Betmanovom negativcu ovog puta će biti – mjuzikl.

Stigao najnoviji trejler i plakat za “Joker: Folie à Deux”, premijera u Srbiji zakazana za 3. oktobar

“Uništili su ga jer su napravili mjuzikl”, “Mjuzikl? U šta se ovaj svet pretvara”, “Izgubio sam se kod ‘mjuzikla'”, “Doslovno niko nije tražio ni Gagu ni mjuzikl”, “Mjuzikl? Mora da se šalite?”, “Nije moj stil. Gaga je uništila Joker uticajem mjuzikla. Dobro će proći prvog vikenda i posle će propasti. Mjuzikli su za odabranu publiku, a ne za mase”, “Čija je ovo glupa ideja bila”, samo su neki od komentara razočaranih fanova.

Ko je “savršeni Džoker”? Možda je ovo odgovor…

“Joker: Folie à Deux” režirao je Tod Filips, reditelj prvog filma. Filips je takođe radio na scenariju uz Skota Silvera. Za razliku od prvog “Jokera”, čiji je budžet iznosio oko 60 miliona dolara, predstojeći nastavak imao je budžet od 200 miliona dolara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime