Često iza kamere, prvi put ispred… Mladi beogradski reper Atem objavio debi spot “Marmelada”

0
184
Oglasi
Atem/Photo: Jovana Pejović
Atem/Photo: Jovana Pejović

Mladi beogradski reper Andreja Ignjatović, koji nastupa pod scenskim imenom Atem, objavio je svoj prvi spot za pesmu “Marmelada”.

Student kamere i fotografije na Akademiji umetnosti uglavnom se nalazi iza kamere, ali ovog puta je konačno iskoristio priliku da svoju veštinu pokaže i ispred nje.

Pre “Marmelade” objavio je nekoliko pesama na YouTubeu, ali prvi spot i prilika za publiku da ga vidi i da se poveže sa njim kao autorom smatra velikim korakom napred za svoju karijeru.

Na svom spotu Atem je radio kao direktor fotografije i montažer, Jovana Pejović bila je reditelj i snimatelj, a Mihajlo Jovović asistent režije i kamere.

Atem/Photo: Jovana Pejović
Atem/Photo: Jovana Pejović

Atem je najavio da je ovo samo početak i da planira da objavljuje pesme što konstantnije.

– Imam radnu etiku, želju i ambiciju i ništa me ne sprečava da radim i napredujem, tako da će u narednom periodu biti dosta projekata – kaže mladi reper.

Atem inspiraciju za svoje pesme nalazi u radovima starijih legendi repa kao što su Eminem, Nas, Big L, Jay Z, Big Pun, ali takođe uči i od repera kao što su J. Cole, NF, Token, Dave, Logic, tako da nije nikakvo iznenađenje što je i “Marmelada” mešavina boom bapa i danas popularnog trepa. Iako su elementi koje njegov producent i najbolji prijatelj Nikola/El Master koriste moderniji, njegov mentalitet i pristup repu su “throwback” na same početke hip hopa.

– Najbitnije je dokazati se, svojim stilom, flowom i lirikom. Sve što želim od muzike jeste poštovanje. A ambicija, naravno, postoji – kaže on.

Pogledajte spot za “Marmeladu” koji je objavljen na YouTube kanalu 3s produkcije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime