“Carstvo Sunca”… Grupa Vatra predstavila novi video singl

0
652
Oglasi
Vatra/ Photo: Filip Gržinčić (promo, Dallas Records)
Vatra/ Photo: Filip Gržinčić (promo, Dallas Records)

Muzika prenosi poruku, emociju, stvara iskustvo… U nedostatku koncerata u ovo vreme socijalnog distanciranja koje je odvojilo publiku od umetnika, potreba za stvaranjem muzike možda je i veća neko ranije.

Tako je i grupa Vatra poslednjih meseci snimila nekoliko novih pesama, a jedna od njih je i tek objavljena numera “Carstvo sunca”.

– Kao dobar deo mojih pjesama i “Carstvo sunca” govori o međuljudskim i partnerskim odnosima koji su u ovom specifičnom, pandemijskom okruženju bili uistinu na kušnji. Dobar dio njih izaći će iz ove situacije povezaniji nego prije, ali nažalost, dobar dio njih otići će u potpuno krivom smjeru i udaljiti se jedni od drugih. Da ne filozofiramo previše, možda je najbolje da poslušate pjesmu, pa ocijenite sami kojoj strani pripadate – rekao je Ivan Dečak koji je i autor pesme.

Eni Milin/ Photo: Filip Gržinčić (promo, Dallas Records)
Eni Milin/ Photo: Filip Gržinčić (promo, Dallas Records)

“Carstvo sunca” dobilo je i prateći spot koji potpisuje Filip Gržinčić iz Gržinčić Creative Visuals, a jedna od glavnih uloga pripala je plesačici Eni Milin.

Posle pesme “Sva naša ljeta” i novi singl “Carstvo Sunca”, Vatra će premijerno izvesti 25. septembra na koncertu u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime